EMFACE – vähemmän ryppyjä ja luonnollinen kohotus ilman neuloja

Emface PIC A009 C004 ENUS100

Mikä on EMFACE ?

EMFACE on ensimmäinen hoito, joka vaikuttaa kasvojesi rakenteeseen sisältä päin – luonnollisesti ilman neuloja. EMFACE-hoito on ensimmäinen menetelmä, joka hoitaa sekä kasvojen ihoa että lihaskudosta samanaikaisesti, käyttäen patentoitua yhdistelmää Synchronized RF (Radio Frequency) -radiotaajuushoidosta ja HIFES (High-Intensity Focused Electromagnetic Stimulation) -kasvolihasten stimulaatiosta.

Synchronized RF lämmittää dermistä stimuloidakseen kollageenin ja elastiinin tuotantoa, kun taas HIFES supistaa kasvolihaksia valikoivasti. Tämä johtaa ryppyjen ja hienojen juonteiden entistä tehokkaampaan vähenemiseen sekä kokonaisvaltaiseen kasvojen kohotukseen. EMFACE:n tehokkuus ja turvallisuus on varmistettu kliinisillä tutkimuksilla ja se on hyväksytty Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n toimesta. Kliiniset tutkimukset osoittivat keskimäärin 37 %:n ryppyjen vähenemisen, 30 %:n lihaskasvun sekä 23 %:n lisääntyneen kohotuksen. 

EMFACE palauttaa vahvan ja terveen perustan myös pinnalliseen lihaskalvoon (SMAS), mahdollistaen kasvojen muotoilun muiden menetelmien avulla, jos niin halutaan. Kaikista parasta on, että EMFACE hoitaa koko kasvot vain 20 minuutissa (suositellaan sarjaa, jossa on 4 hoitokertaa kerran viikossa).

Emface ICON 37 Wrinkle reduction EN100 1
Emface ICON 23 More lift EN100 1
Emface ICON 30 Muscle tone EN100 1

Korkeatehoinen kasvojen sähkömagneettinen stimulaatio (HIFES-tekniikka)

• HIFES tuottaa 75 000 kasvolihaksen supistusta jokaisessa 20 minuutin istunnossa. Kohdelihakset sisältävät otsalihakset, jotka nostavat kulmakarvoja, ja poskipäiden zygomaticus major, minor ja risorius -lihakset, jotka nostavat suupielien kulmia ja kohottavat kasvojen keskiosaa.

• Nämä nopeat supistukset laukaisevat solumuutoksia, jotka lisäävät lihasten tilavuutta, tiheyttä ja sävyä, antaen kasvolle lisää rakenteellista tukea.

Synkronoitu radiotaajuusenergia (Sync RF)

• Synkronoitu RF (radiotaajuus) energia tunkeutuu dermikseen ja lämmittää kudoksen 40-42 asteen Celsius-asteeseen muutamassa minuutissa hoidon aikana. Tämä lämpötila riittää stimuloimaan uutta kollageenin ja elastiinin kasvua vaikuttamatta kasvojen rasvakudokseen.

• Kollageeni ja elastiini ovat rakenteellisia proteiineja, jotka antavat iholle sen joustavuutta, vahvuutta ja kimmoisuutta. Tuotamme niitä vähemmän  vanhetessamme, mikä johtaa kasvojen ikääntymisen merkkeihin.

• Uuden kollageenin ja elastiinin kasvun stimulointi dermiksessä johtaa ajan myötä kiinteämpään, sileämpään ja kimmoisampaan ihoon.

Toimiiko EMFACE?

BTL:n tarjoamat kliiniset tutkimukset osoittavat, että EMFACE toimii: Neljän hoidon sarja tuottaa 30 %:n kohentumisen lihasten kiinteydessä, 23 %:n kohotusvaikutuksen (erityisesti kulmien ja poskien alueella) ja 37 %:n ryppyjen vähenemisen, potilaiden tyytyväisyysasteen ollessa 95 %.

Nämä tutkimukset osoittivat myös, että kollageenitasot kasvoivat 26 % ja elastiinitasot nousivat 129 %. Kollageenin uudelleenmuokkaus ja lihaskuitujen kasvu vievät aikaa, joten optimaaliset tulokset näkyvät kolme kuukautta viimeisen hoitosi jälkeen.

On tärkeää olla realistisia odotuksia siitä, mitä mikä tahansa ei-invasiivinen kasvojen nuorentamishoito voi saavuttaa. EMFACE ei korvaa kirurgista kasvojenkohotusta, joka kohottaa syvemmällä olevat lihakset ja ihon poistamalla ylimääräisen kudoksen. Mutta se voi olla hyvä vaihtoehto potilaille, jotka etsivät luonnollisen näköistä parannusta ilman kirurgisen toimenpiteen riskejä, toipumisaikaa tai arpia.

emface
Emface PIC A013 C024 ENUS100

Mitkä ovat EMFACE :n hyvät ja huonot puolet?

Hyvät puolet

• Tämä ei-invasiivinen hoito ei vaadi toipumisaikaa. Hoidon jälkeen voit käyttää meikkiä, liikkua tai palata töihin ilman huolta.

• Se soveltuu kaikille ihotyypeille ja ihon sävyille.

• 20 minuutin hoito ei ole kivulias, vaikka puudutevoidetta ei käytettäisikään.

• Tulokset näyttävät hyvin luonnollisilta. Hoito palauttaa potilaat luonnolliseen lähtötasoonsa. EMFACE on erinomainen vaihtoehto potilaille, jotka epäröivät näyttävänsä liian “ylikäsitellyiltä” hermomyrkyillä ja täyteaineilla.

• EMFACE palauttaa vahvan ja terveen perustan – pinnalliseen lihaskalvoon-aponeuroottiseen järjestelmään (SMAS), mikä mahdollistaa kasvojen muokkaamisen myös muiden menetelmien avulla, jos niin halutaan.

Huonot puolet

• EMFACE ei ole yksittäinen toimenpide: hoitosuunnitelmaasi todennäköisesti kuuluu neljä viikoittaista istuntoa, joita seuraa satunnaiset ylläpitohoidot.

• Vaikka huomaat ja tunnet joitakin EMFACE:n hyötyjä ensimmäisten hoitojesi jälkeen, sinun on odotettava noin kolme kuukautta viimeisen hoitosi jälkeen nähdäksesi optimaaliset tulokset. Se on aika, joka uuden kollageenin, elastiinin ja lihaskuitujen kehittymiseen menee.

• Tulokset kestävät noin vuoden, joten sinun on palattava ylläpitohoitoihin, jos haluat säilyttää ne.

• Hoidolla ei voida käsitellä kaulan aluetta.

• Tätä hoitoa ei suositella henkilöille, joilla on kasvoimplantteja tai mitään metallia kasvoissa (lävitykset tulee poistaa hoidetulta alueelta), ei myöskään suositella mikäli sydämentahdistin, aktiivinen tulehdustila tai tatuointeja hoitoalueella.

Kenelle EMFACE sopii parhaiten?

EMFACE:n etu on se, että se sopii suurimmalle osalle potilaista. Ihon tyypin tai sävyn suhteen ei ole rajoituksia, joten lähes kuka tahansa, joka haluaa kohottaa kasvojaan, kiinteyttää ihoa ja silottaa ryppyjä, on hyvä ehdokas EMFACE:lle.

On kuitenkin muutamia poikkeuksia. Ihmiset, joilla on implantoitavia elektronisia laitteita, kuten sydämentahdistimet tai metalli-implantit, jotka voivat häiritä elektromagneettisia aaltoja hoidettavan alueen läheisyydessä, eivät ole hyviä ehdokkaita.

Potilaat, joilla esiintyy edistyneitä ikääntymisen merkkejä, kuten huomattavaa ihon ja lihasten velttoutta, saattavat hyötyä enemmän kasvojenkohotusleikkauksesta.

Mitä voit odottaa EMFACE-hoidon aikana?

Tyypillisen hoidon kulku:

• Rentoudut hoitopöydällä, ja hoitaja puhdistaa kasvosi huolellisesti.

• EMFACE-elektrodit asetetaan otsallesi ja poskillesi, ja hoito alkaa.

• Hoidon ajan tunnet nopeita lihassupistuksia, sekä lämpimän tuntemuksen. Tämä yhdistelmä voi aiheuttaa kihelmöivän tai erikoisen tunteen, mutta se ei ole kivuliasta. Saatat huomata tekeväsi tahattomia ilmeitä tai kasvojen liikkeitä, mutta tämä on täysin normaalia.

• Hoidon kestettyä noin 20 minuuttia voit palata normaaleihin päivittäisiin rutiineihisi. Iho saattaa olla hieman punoittava, mutta muuten kukaan tuskin huomaa, että olet juuri käynyt hoidossa.

Kuinka nopeasti näet tuloksia?

Yleensä potilaat huomaavat parannuksia neljän hoidon sarjan suorittamisen jälkeen. Joillakin tulokset voivat ilmetä vielä nopeammin, kuten kulmakarvojen ja leukalinjan kohoaminen sekä selkeämpi leukalinja ja parantunut ihon ulkonäkö yhden hoidon jälkeen.

Potilaiden saamat tulokset voivat vaihdella hienoisista parannuksista dramaattisempiin muutoksiin. On tärkeää huomioida, että tulokset jatkavat paranemistaan kolmen kuukauden ajan viimeisen hoidon jälkeen.

Kuinka kauan EMFACE-tulokset kestävät?

EMFACE-hoidon tulokset säilyvät jopa vuoden ajan kliinisten tutkimusten ja haastattelemiemme palveluntarjoajien perusteella.

Voit tukea tulosten pitkäaikaista kestoa noudattamalla laadukkaita ihonhoitorutiineja, jotka sisältävät ihon suojaamisen aurinkovoiteella, jolla on vähintään SPF 50+ -suojakerroin. Vuoden kuluttua suositellaan yhtä ylläpitohoitoa vuosittain, mutta tämä suositus voi vaihdella potilaan ihon kunnon ja iän perusteella.

Onko EMFACE turvallinen? Aiheuttaako se sivuvaikutuksia?

EMFACE:n turvallisuusprofiili on erinomainen, ja pitkäaikaisia haittavaikutuksia ei ole raportoitu. Mahdolliset sivuvaikutukset ovat lieviä.

Kliinisessä käytännössä EMFACE-hoito on osoittautunut erittäin hyvin siedetyksi, ja potilaat ovat ilmoittaneet vain vähäisistä sivuvaikutuksista, kuten tilapäisestä kuivasta ihosta, punoituksesta tai lievästä päänsärystä. Anekdoottisesti on myös raportoitu parannuksista krooniseen päänsärkyyn, niskakipuun ja raskaisiin silmäluomiin.

MESQ on Suomen ainoa virallinen EMFACE-tarjoaja

 

Usein kysytyt kysymykset 

Kenelle EMFACE sopii?
EMFACE sopii kaikille, jotka haluavat vähemmän ryppyjä ja enemmän kohotusta. On kuitenkin muutamia poikkeuksia. Hoito ei sovi ihmisille, joilla on implantoitavia elektronisia laitteita, kuten sydämentahdistin tai metalli-implantti, jotka voivat häiritä elektromagneettisia aaltoja hoidettavan alueen läheisyydessä.
Mitä alueita voidaan hoitaa EMFACE:lla?
EMFACE -applikaattorit on tarkoitettu käytettäväksi otsan, poskien ja kaksoisleuan alueella. EMFACE:n vaikutukset näkyvät kokonaisvaltaisesti kasvojen ulkonäössä.
Toimiiko EMFACE todella?
Kyllä! EMFACE ja siihen integroidut teknologiat Synkronoitu RF ja HIFES on testattu kliinisesti turvallisuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi 9 kliinisen tutkimuksen kautta.
Miten EMFACE -toimenpide suoritetaan?
EMFACE -toimenpide on yksinkertainen ja helppo. Kasvojen puhdistuksen lisäksi tähän toimenpiteeseen ei vaadita ennakko- tai jälkivalmistelua. Makaa rentoutuneena, kun applikaattorit asetetaan hoitoalueille 20 minuutin ajaksi. Hoidon aikana tunnet lihasten supistumisia ja lämmön tunteen, joka on verrattavissa kuumakivihierontaan. Kun toimenpide on valmis, voit palata välittömästi päivittäisiin rutiineihisi.
Mikä on hoitoprotokolla?
Hoito-ohjelma koostuu yleensä neljästä 20 minuutin hoidosta, jotka ajoitetaan 5-10 päivän välein. Voit suorittaa hoidon mille tahansa 2/3 alueesta samanaikaisesti: otsa + posket, posket + kaksoisleuka tai otsa + kaksoisleuka.
Kuinka kauan kestää nähdä EMFACE -toimenpiteen lopullinen tulos?
Alat tuntea konkreettisia tuloksia heti hoitojen jälkeen. Optimaaliset tulokset raportoidaan yleensä 90 päivän kuluttua viimeisestä istunnosta ja ne paranevat edelleen useiden viikkojen ajan hoidon jälkeen.
Onko mitään toipumisaikaa?
EMFACE on ei-invasiivinen toimenpide, joka ei vaadi toipumista tai lepoaikaa.
Onko olemassa erityisiä lisäravinteita tai ruokavalioita, joita minun on noudatettava ennen tai jälkeen EMFACE -hoidon?
EMFACE -hoito ei vaadi ennakkovalmisteluja. Voit palata normaaliin elämäntapaasi heti hoidon jälkeen. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan kuitenkin terveellistä elämäntapaa, tasapainoista ruokavaliota ja riittävää nesteytystä.
Kuinka EMFACE vertautuu kirurgiseen kasvojenkohotukseen ja ei-invasiivisiin laitevaihtoehtoihin?
Kasvojenkohotusta ei voi verrata EMFACE:een, koska EMFACE on täysin ei-invasiivinen toimenpide. Se ei vaadi leikkausta, neuloja, puudutusta, nukutusta tai toipumisaikaa. Esteettisellä alalla ei ole muita laitteita, jotka käyttäisivät Synkronoitua RF:ää samanaikaisesti HIFES-lihasten stimulaation kanssa vähentääkseen ryppyjä ja kohottaakseen kasvonpiirteitä neljän 20 minuutin istunnon aikana.
Entä jos potilaalla ei ole syviä ryppyjä? Onko siitä hyötyä nuoremmille potilaille?
Kaikki voivat hyötyä EMFACE -hoidosta. EMFACE ei vaikuta ainoastaan näkyviin kasvojen ryppyihin, vaan hoitaa myös syviä kasvojen ihokerroksia ja valittuja lihaksia, joten sitä voidaan käyttää ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä.
Voinko saada EMFACE -hoitoa, jos minulla on täyteaineita?
Täyteaineiden käyttö ei estä EMFACE -hoidon saamista. Riippuen täyteaineiden sijainnista, voi olla suositeltavaa odottaa ennen hoitojakson aloittamista, jos täyteaine on suoraan hoidettavalla alueella.
Miksi EMFACE Submentum?
EMFACE Submentum on ensimmäinen ja ainoa neulaton ratkaisu, joka kohdistuu kaikkiin kerroksiin, lihaksesta ihoon, kaksoisleuan pienentämiseksi.
Onko toipumisaikaa?
EMFACE Submentum on neulaton toimenpide, joka ei vaadi palautumista tai toipumisaikaa.
Kuinka nopeasti näen EMFACE Submentum tuloksia?
Tulokset alkavat näkyä yleensä neljän tai kuuden viikon kuluttua viimeisestä istunnosta, ja ne paranevat useita viikkoja toimenpiteen jälkeen.