Hiustenlähtö

AdobeStock 517057149 1

Runsaan hiustenlähdön syy voi olla vakava sairaus, esimerkiksi autoimmuunisairaus, kilpirauhasen vajaatoiminta, anemiaa aiheuttavat sairaudet jne. Sinun kannattaa ensin ottaa yhteyttä lääkäriin ja sulkea pois mahdollinen sairaus, joka aiheuttaa hiustenlähtöä. Jos hiustenlähdön syytä ei löydy, tai se on hormonaalinen tai ikään liittyvä, voit valita esteettisen hoitovaihtoehdon, joka vaikuttaa karvatuppeen ja stimuloi hiusten kasvua sitä kautta.

Seuraavat hoitomenetelmät auttavat tämän ongelman ratkaisuun:

shutterstock 2020594499

PRP (PLASMAHOITO)

Kuinka se toimii:

Toimenpiteeseen kuuluu potilaan oman veriplasman injektoiminen verihiutaleilla rikastettuna. Verihiutaleet sisältävät monia kasvutekijöitä, jotka stimuloivat ihon uudistumista, mikä nuorentaa sitä ja lisää sen elastisuutta. Esteettisessä lääketieteessä tehdään yleensä useita plasmainjektioita ihoon, mikä on tuskallista ja johtaa usein mustelmiin.

Klinikkamme käyttää erityistä mesopistoolia, joka vähentää merkittävästi kipua ja mustelmien riskiä mikroinjektioiden suuren nopeuden vuoksi.

Tulos:
Kasvojen iho kiinteytyy normaalisti toisen toimenpiteen jälkeen. Jotta vaikutus kestäisi pidempään, suositellaan vähintään 4 toimenpidettä 3-4 viikon välein. Ylläpitohoito suoritetaan kuuden kuukauden välein.

Suositellaan::
Sopii kaiken ikäisille aikuisille.

Ei suositella:
Henkilöille joilla on tulehdustiloja toimenpidealueella, huonot verenhyytymistekijät, autoimmuunisairauksia.

Lue lisää