KANTA-ASIAKASKORTTI

Lataa oma MESQ Loyalty Card nyt ja saat 20€ arvoisen lahjan!

Ansaitse rahan arvoista bonusta jokaisesta käynnistäsi MESQ:lla

MESQ-kanta-asiakasohjelman säännöt

 • MESQ-kanta-asiakasohjelman avulla voit ansaita bonuspisteitä ja maksaa pisteillä MESQ-hoitoja seuraavilla vierailuillasi. 
 • Sähköinen MESQ-bonuskortti ladataan älypuhelimeesi, ja bonukset hyvitetään siihen. Vain sinä voit käyttää bonuskorttiasi. Kortin luovuttaminen toiselle henkilölle voi johtaa kortin mitätöintiin. 
 • Bonuspisteet ovat MESQ-klinikan sisäinen rahoitusväline. Niitä voidaan käyttää vain palvelujemme maksamiseen. 
 • Kortin lataamisen jälkeen bonustilillesi tulee 20 euron tervetuliaisbonus. Tervetuliaisbonuksen voi saada vain kerran, ja sillä voidaan maksaa kaikki hoidot seuraavan 30 päivän ajan. Tervetuliaisbonukset tulevat käytettäväksesi 24 tuntia bonuskortin lataamisen jälkeen. Käyttämättömän tervetuliaisbonuksen voimassaolo päättyy 30 päivän kuluttua sen myöntämisestä. 
 • Jatkossakin, bonustilillesi saatetaan määräajoin tulla  kampanjapisteitä, joita voidaan käyttää vain tietyn aikaa tiettyjen hoitojen maksamiseen (kampanjan ehtojen mukaisesti). Kampanjan päätyttyä käyttämättömät bonuspisteet häviävät. 
 •  
 • Ansaitse bonuspisteitä 10 %, 15 % tai 20 % (riippuen kanta-asiakasohjelman tasostasi) palveluistamme maksetun laskun summasta: 
 • START-tasolla (sininen kortti): 10 % bonus, tämä on uusien MESQ-asiakkaiden taso, 
 • HOPEA-tasolla (hopeakortti): 15 % bonus, siirtyminen tälle tasolle tapahtuu automaattisesti viidennen MESQ-vierailun jälkeen (5 maksettua laskua eri päivinä vuodessa), 
 • GOLD-tasolla (kultakortti): 20 % bonus, siirtyminen tälle tasolle tapahtuu automaattisesti kymmenennen MESQ-vierailun jälkeen (10 maksettua laskua eri päivinä vuodessa), 
 • Aiempia käyntejäsi (ennen kuin sähköinen bonuskortti ladattiin älypuhelimeesi) ei oteta huomioon pisteitä laskettaessa ja tasoja määritettäessä. 
 • Pisteitä saa myös pisteillä maksetusta laskun osuudesta! 
 • Tavallisten, kampanjojen ulkopuolisten pisteiden voimassaoloaika on 1 vuosi. Yhden vuoden kuluttua käyttämättömät pisteet menettävät voimansa. 
 • Sähköisen bonuskorttisi takapuolella on referaalilinkki, joka voidaan jakaa millä tahansa tavalla, esimerkiksi sosiaalisissa verkostoissa, pikaviestimissä tai sähköpostitse, kutsumalla näin ystäviään MESQ-kanta-asiakasohjelmaan. Ystäväsi, joka on rekisteröitynyt linkkisi avulla, saa kaikki ohjelman oikeudet ja ansaitsee bonuspisteitä itse, kun sinä taas saat 5 % lisäbonuksia kaikista ystäväsi maksamista laskuista (et saa tietoja, mistä hoidosta ystäväsi on maksanut). Linkkien avulla rekisteröityneiden ystävien lukumäärää ei ole rajoitettu! Tärkeintä on, että he eivät ole aiemmin rekisteröityneet MESQ-kanta-asiakasohjelmaan. 
 • Voimme muuttaa näitä sääntöjä milloin tahansa, saat tästä ilmoituksen sähköpostitse. Jatkamalla bonuskortin käyttöä ko. viestin saamisen jälkeen hyväksyt ilmoittamamme muutokset. 

ARGO INVEST OY:Т JA MESQ.FI-SIVUSTON HENKILÖTIETOJEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tämä henkilötietosuojakäytäntö (jäljempänä Tietosuojakäytäntö) määrittelee niiden tietojen keräämisen, säilyttämisen, suojaamisen, käsittelyn ja levittämisen ehdot ja tarkoitukset, jotka Argo Invest Oy (MESQ-tavaramerkki) voi saada Käyttäjästä kun hän käyttää mesq.fi-verkkosivustoa (jäljempänä Sivusto) sekä muita Argo Invest Oy:n (jäljempänä Yhtiö) ohjelmia ja tuotteita. 

Termit ja määritelmät  
 

1.1. Tässä tietosuojakäytännössä käytetään seuraavia termejä:  

1.1.1.  »Mesq.fi-verkkosivuston hallintoelimet» (jäljempänä Hallintoelimet) — Argo Invest Oy:n (tavaramerkki MESQ) valtuutetut työntekijät, jotka toimivat Argo Invest Oy:n puolesta, jotka järjestävät ja käsittelevät Henkilötietoja sekä määrittelevät Henkilötietojen käsittelyn käyttötarkoitukset, päättävät käsiteltävien Henkilötietojen koostumuksesta sekä Henkilötiedoilla suoritetuista toimista (toiminnoista).  

1.1.2.  »Henkilötiedot» — kaikki tiedot, jotka liittyvät suoraan tai epäsuorasti tiettyyn tai tunnistettavissa olevaan henkilöön (henkilötietojen kohde).  

1.1.3.  »Henkilötietojen käsittely» — mikä tahansa toimenpide tai toimintakokonaisuus, joka suoritetaan Käyttäjän Henkilötiedoilla, jotka on siirretty Yhtiölle.  

1.1.4.  »Henkilötietojen luottamuksellisuus» on  Hallintoelimille tai muulle henkilölle, jotka ovat saaneet pääsyn Henkilötietoihin, esitetty pakollinen vaatimus estää niiden jakaminen ilman Henkilötietojen kohteen suostumusta tai ilman muuta lainmukaista perustetta.  

1.1.5.  »Sivuston mesq.fi käyttäjä» (jäljempänä Käyttäjä) — henkilö, jolla on pääsy Sivustoon Internetin kautta ja joka käyttää Sivustoa mesq.fi.  

1.1.6.  »MESQ-kanta-asiakasjärjestelmä» (jäljempänä Järjestelmä) on joukko ohjelmistotyökaluja, jotka mahdollistavat Käyttäjien Henkilötietojen käsittelyn ja hallinnan kulloinkin voimassaolevan Suomen tasavallan lainsäädännön mukaisesti.  

Yleistä  

2.1.  Sivuston tai Järjestelmän käyttö Käyttäjän toimesta tarkoittaa tämän Tietosuojakäytännön ja Henkilötietojen käsittelyn ehtojen hyväksymistä.  

2.2.  Jos Käyttäjä ei hyväksy Tietosuojakäytännön ehtoja, Käyttäjän on lopetettava Sivuston ja Järjestelmän käyttö.  

2.3.  Tämä Tietosuojakäytäntö koskee vain Sivustoa ja Järjestelmää. Yritys ei hallitse eikä ole vastuussa kolmansien osapuolien sivustoista, joihin Käyttäjä voi siirtyä Sivustolla olevia linkkejä käyttäen.  

2.4.  Hallintoelimillä on oikeus tarkistaa Käyttäjän Yhtiölle toimittamien henkilötietojen oikeellisuus.  

Tietosuojakäytännön kohde  

3.1.  Tässä Tietosuojakäytännössä vahvistetaan Hallintoelinten velvollisuus olla jakamatta Henkilötietoja ja suojata niiden Henkilötietojen luottamuksellisuus, jonka Käyttäjä ilmoittaa rekisteröityessään Järjestelmään tai käyttäessään muita Järjestelmän toimintoja.  

3.2.  Hallintoelimet vastaavat velvoitteista suojata KÄYTTÄJIEN henkilötietoja.  

3.3.  Käyttäjät toimittavat Hallintoelimille henkilökohtaiset tietonsa (mukaan lukien, mutta niihin ei rajoittuen: etunimi, sukunimi, yhteystiedot, ostohistoria, käytettävät selaimet ja käyttöjärjestelmät) ja suostumuksensa Yrityksen suorittamaan edellä mainittujen tietojen käsittelyyn (mukaan lukien Henkilötietojen kerääminen, järjestäminen, selventäminen, päivittäminen, muutos, käyttö, jakelu, mukaan lukien siirto, depersonalisaatio, estäminen, tuhoaminen, rajoittamaton tallennus).  

3.4.  Tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti käsiteltäväksi sallitut Henkilötiedot Käyttäjä toimittaa automaattista käsittelyä varten.  

3.5.  Järjestelmä vastaanottaa tiedot Käyttäjän IP-osoitteesta.  

Käyttäjän Henkilötietojen keräämisen tarkoitus  

4.1. Hallintoelimet voivat käyttää Käyttäjän Henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:  

           4.1.1. Järjestelmään rekisteröidyn Käyttäjän tunnistaminen. 

           4.1.2. Räätälöityihin Sivuston resursseihin ja muihin Sivuston toimintoihin pääsyn tarjoaminen Käyttäjälle. 

           4.1.3. Käyttäjän toimittamien Henkilötietojen oikeellisuuden ja täydellisyyden todentaminen.  

4.2.  Käyttäjä suostuu siihen, että Hallintoelimillä on oikeus luovuttaa Henkilötietojaan kolmansille osapuolille, muun muassa Järjestelmän kumppaneille, yksinomaan siihen tarkoitukseen, että Käyttäjällä olisi mahdollisuus saada Järjestelmässä olevia tuotteita, päivityksiä ja palveluja.  

4.3.  Käyttäjä sitoutuu vastaanottamaan mainontaviestejä Yhtiön tuotteista ja palveluista kaikkiin kyselylomakkeessa ilmoittamiinsa postiosoitteisiin, sähköpostiosoitteisiin ja puhelinnumeroihin sekä muilla ilmoittamillaan viestinnän menetelmillä.  

Henkilötietojen käsittelyn menetelmät ja määräajat   

5.1.  Käyttäjän Henkilötietojen käsittely tapahtuu ilman aikarajoituksia, millä tahansa laillisella tavalla, myös henkilötietojärjestelmissä automatisointityökalujen avulla tai ilman tällaisia työkaluja.  

5.2.  Päivämäärä, jolloin Käyttäjä on antanut suostumuksensa Henkilötietojensa käsittelyyn lähettämällä Henkilötietonsa Järjestelmään, on päivämäärä, jolloin Henkilötiedot luovutetaan Järjestelmään. Käyttäjä takaa, että tällaisen suostumuksen antamalla hän toimii omasta tahdostaan ja omien etujensa mukaisesti.  

5.3.  Kohdassa 5.2. määritelty suostumus on voimassa toistaiseksi ja Käyttäjä voi peruuttaa sen lähettämällä hakemuksen sähköpostiosoitteeseen: [email protected] 

5.4.  Käyttäjän suostumus Henkilötietojensa käsittelyyn katsotaan peruutetuksi 10 työpäivän kuluttua siitä päivästä, jolloin Hallintoelimet ovat vastaanottaneet kyseisen ilmoituksen.  

5.5.  Käyttäjän Henkilötietoja voidaan luovuttaa valtuutetuille valtion viranomaisille vain kulloinkin voimassa olevan Suomen tasavallan lainsäädännön määräämillä perusteilla ja tavalla.  

5.6.  Hallintoelimet sitoutuvat ylläpitämään Käyttäjän Henkilötietojen luottamuksellisuutta ja sitoutuvat toteuttamaan kaikki kohtuulliset toimenpiteet suojellakseen Käyttäjän Henkilö tietoja tuhoutumiselta, vääristämiseltä, vääristymiseltä tai jakamiselta.  

Osapuolten velvollisuudet ja vastuut 
6.1. Käyttäjä on velvollinen toimittamaan tietoja Järjestelmän käyttöä varten tarvittavista Henkilötiedoistaan sekä päivittämään ja täydentämään niitä muutosten yhteydessä.  

6.2.  Hallintoelinten on käytettävä saamiaan tietoja yksinomaan tämän Tietosuojakäytännön kohdassa 4 määriteltyihin tarkoituksiin sekä varmistettava, että Luottamukselliset tiedot pidetään salassa eikä niitä saa jakaa ilman Käyttäjän etukäteen antamaa lupaa.  

6.3.   Luottamuksellisten tietojen katoamisen tai jakamisen yhteydessä Hallintoelimet eivät ole vastuussa, jos kyseiset Luottamukselliset tiedot:  

           6.4.1. Tulivat julkiseksi ennen niiden katoamista tai jakamista.  

           6.4.2. Saatiin kolmannelta osapuolelta, myös Käyttäjältä, ennen kuin hallintoelimet olivat vastaanottaneet ne.  

           6.4.3. Jaettiin Käyttäjän suostumuksella.  

Lisäehdot  

7.1.  Hallintoelimillä on oikeus tehdä muutoksia tähän Tietosuojakäytäntöön ilman Käyttäjän suostumusta.  

7.2.  Uusi Tietosuojakäytäntö tulee voimaan siitä hetkestä, kun se on ladattu Sivustolle, ellei Tietosuojakäytännön uusi versio toisin määrää.  

7.3.  Voimassaoleva Tietosuojakäytäntö on julkaistu sivulla mesq.fi