Kaulan kiinteyden, kimmoisuuden ja elastisuuden menetys

AdobeStock 477333372

Kaulan ihon kiinteyden menetys johtaa ihon roikkumiseen ja velttoutumiseen. Kaulan ihon kunto paljastaa usein ihmisen iän, sillä kasvojen ihoa hoidetaan paljon paremmin. Ylipainoiselle ihmiselle kaulalle voi kertyä rasvakudosta ja siten niska voi lyhentyä visuaalisesti. Hoikilla ihmisillä lihassäikeet voivat näkyä kaulan alueella, mikä pilaa huomattavasti nuorekasta ulkonäköä.

Seuraavat hoitomenetelmät auttavat tämän ongelman ratkaisuun:

shutterstock 2348348729 scaled

HIFU 5D V MAX LOW PAIN

Kuinka se toimii:

Kohdistettu ultraäänisäde lämmittää ihon alla olevaa sidekudosta, mikä johtaa tämän kerroksen supistumiseen. Tämä kerros on yhteydessä ihoon ja lihaksiin kuten plastiikkakirurgiassa. Ei pelkästään iho vaan myös lihaskerros kiristyy.

HIFU 5D V MAX LOW PAIN käyttää samaa energiatehoa kuin legendaarinen ULTERNA, mutta lähettää tämän energian toistuvina lyhyinä pulsseina, mikä on kivuttomampaa.

Tulos:
Kasvojen ihon kiristyminen on näkyvissä heti toimenpiteen jälkeen, mutta lopullinen tulos saavutetaan kahden viikon kuluttua. Tarvittaessa, toimenpiteen voi tehdä, joka kolme kuukauta. Jos ihmisellä on ylimääräisiä rasvakertymiä kaulalla, Hifu 5D V MAX LOW PAIN vähentää myös sen määrää.

Suositellaan:
Yli 25-vuotiaat ja alle 65-vuotiaat.

Ei suositella:
Ihmiset joilla on infektioita ja avoimia ihovaurioita, kystistä aknea ja metalli-implantteja hoitoalueella.

Lue lisää

shutterstock 1870381837 1 scaled

RF MIKRONEULAUS

Kuinka se toimii:

Eri syvyyksille asetettujen mikroneulojen välissä kulkee radioaaltoja, jota lämmittävät kudoksia hellävaraisesti ja stimuloivat kollageenin tuotantoa. Koska ihon pinta ei kuumene, ei pigmentti vahingoitu lainkaan.

Tulos:
Toimenpiteen jälkeen esiintyy punoitusta, joka häviää muutaman tunnin kuluessa. Yleensä suurentuneet ihohuokoset alkavat pienentyä 2 viikon kuluttua. Menettely on suositeltavaa toistaa kuukauden kuluttua. Hoitokertojen määrä riippuu ihosi kunnosta.

Suositellaan:
Sopii kaiken ikäisille aikuisille.

Ei suositella:
Henkilö jolla on infektioita ja avoimia ihovaurioita hoitoalueella.

Lue lisää

shutterstock 2227711485 scaled

BOTULIINITOKSIINI

Kuinka se toimii:

BOTULIINITOKSIINI injektoidaan miimisiin lihaksiin, missä se väliaikaisesti estää niiden hermoimpulssien herkkyyttä.

Tämän salpauksen ansiosta lihas tai osa siitä rentoutuu ja lakkaa supistumasta ja sen muodostamat rypyt tasoittuvat vähitellen. Samaan aikaan lihas ei surkastu, veri ja ravintoaineet virtaavat edelleen siihen.

Tulos:
Otsassa olevat rypyt alkavat tasoittua jo seuraavana päivänä toimenpiteen jälkeen, mutta lopullinen vaikutus saavutetaan 2 viikon kuluttua. BOTULIINITOKSIININ vaikutus on palautuva - 4-6 kuukauden kuluttua tukkeutuneet hermo-lihasyhteydet palautuvat.

Suositellaan:
Yli 20-vuotiaille.

Ei suositella:
Henkilö jolla on vastustuskykyä botuliinitoksiinille.

Lue lisää