Laajentuneet ihohuokoset

AdobeStock 410963882

Laajentuneet huokoset ovat kosmeettinen ongelma, johtuen tukkiutuneista talirauhasista, jossa karvatupen muodostamat reiät paksuuntuvat ja laajenevat, niin että ovat silmin havaittavissa. Huokosista eroon pääseminen on mahdotonta, mutta niitä voi supistaa.

Seuraavat hoitomenetelmät auttavat tämän ongelman ratkaisuun:

shutterstock 1870381837 1 scaled

RF MIKRONEULAUS

Kuinka se toimii:

Eri syvyyksille asetettujen mikroneulojen välissä kulkee radioaaltoja, jota lämmittävät kudoksia hellävaraisesti ja stimuloivat kollageenin tuotantoa. Koska ihon pinta ei kuumene, ei pigmentti vahingoitu lainkaan.

Tulos:
Toimenpiteen jälkeen esiintyy punoitusta, joka häviää muutaman tunnin kuluessa. Yleensä suurentuneet ihohuokoset alkavat pienentyä 2 viikon kuluttua. Menettely on suositeltavaa toistaa kuukauden kuluttua. Hoitokertojen määrä riippuu ihosi kunnosta.

Suositellaan:
Sopii kaiken ikäisille aikuisille.

Ei suositella:
Henkilö jolla on infektioita ja avoimia ihovaurioita hoitoalueella.

Lue lisää

shutterstock 1488890021 scaled

PRP (PLASMAHOITO)

Kuinka se toimii:

Toimenpiteeseen kuuluu potilaan oman veriplasman injektoiminen verihiutaleilla rikastettuna. Verihiutaleet sisältävät monia kasvutekijöitä, jotka stimuloivat ihon uudistumista, mikä nuorentaa sitä ja lisää sen elastisuutta. Esteettisessä lääketieteessä tehdään yleensä useita plasmainjektioita ihoon.

Klinikkamme käyttää erityistä mesopistoolia, joka vähentää merkittävästi kipua ja mustelmien riskiä mikroinjektioiden suuren nopeuden vuoksi.

Tulos:
Kasvojen iho kiinteytyy normaalisti toisen toimenpiteen jälkeen. Jotta vaikutus kestäisi pidempään, suositellaan vähintään 4 toimenpidettä 3-4 viikon välein. Ylläpitohoito suoritetaan kuuden kuukauden välein.

Suositellaan:
Sopii kaiken ikäisille aikuisille.

Ei suositella:
Henkilöille joilla on tulehdustiloja toimenpidealueella, huonot verenhyytymistekijät, autoimmuunisairauksia.

Lue lisää

Emface PIC A009 C004 ENUS100 1536x908 1

EMFACE™

Mikä on EMFACE™?

EMFACE™ on ensimmäinen hoito, joka vaikuttaa kasvojesi rakenteeseen sisältä päin – luonnollisesti ilman neuloja. EMFACE™-hoito on ensimmäinen menetelmä, joka hoitaa sekä kasvojen ihoa että lihaskudosta samanaikaisesti, käyttäen patentoitua yhdistelmää Synchronized RF (Radio Frequency) -radiotaajuushoidosta ja HIFES™ (High-Intensity Focused Electromagnetic Stimulation) -kasvolihasten stimulaatiosta. Synchronized RF lämmittää dermistä stimuloidakseen kollageenin ja elastiinin tuotantoa, kun taas HIFES™ supistaa kasvolihaksia valikoivasti. Tämä johtaa ryppyjen ja hienojen juonteiden entistä tehokkaampaan vähenemiseen sekä kokonaisvaltaiseen kasvojen kohotukseen.

EMFACE™:n tehokkuus ja turvallisuus on varmistettu kliinisillä tutkimuksilla ja se on hyväksytty Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n toimesta. Kliiniset tutkimukset osoittivat keskimäärin 37 %:n ryppyjen vähenemisen, 30 %:n lihaskasvun sekä 23 %:n lisääntyneen kohotuksen. EMFACE™ palauttaa vahvan ja terveen perustan myös pinnalliseen lihaskalvoon (SMAS), mahdollistaen kasvojen muotoilun muiden menetelmien avulla, jos niin halutaan. Parasta kaikesta on, että EMFACE™ hoitaa koko kasvot vain 20 minuutissa (suositellaan sarjaa, jossa on 4 hoitokertaa kerran viikossa).

Lue lisää