Laitehoidot

Ihon kiinteytys, kasvojen kohotus, vartalon hoikennus, vaginaalinen kiristys

Laitehoidot

Ihon kiinteytys, kasvojen kohotus, vartalon hoikennus, vaginaalinen kiristys

HIFU ( High Intensity Focus Ultrasound)

Muutama vuosi sitten 2D HIFU oli suosittu markkinoilla.  

Teknologisen innovaation jälkeen, markkinoilla on jälleen edistynyttä teknologiaa:  

5D HIFU. 

Miksi sitä kutsutaan 5D HIFUksi? 

  1. Aikaisemman 10 000 pisteen sijasta mahdollistaa 20 000 kohdistettua pistettä eri syvyyksiin ihossa.
  2. Mahdollistaa jopa 8 mm syvyyteen kohdistetut hoidot.  Silmät ja kasvot: 1,5 mm, 3,0 mm, 4,5 mm; Vartalo: 6 mm, 8 mm, 10 mm, 13 mm, 16 mm. Käytetään kasvojen kohotukseen/ryppyjen poistoon/ihon kiinteyttämiseen/vartalon rasvakudoksen vähentämiseen.,

HIFU on lyhenne sanoista High Intensity Focus Ultrasound, se on uusin ei-invasiivinen teknologia kasvojen kohotukseen, ihon kiinteyttämiseen ja vartalon muotoiluun. HIFU välittää ultraäänienergiaa suoraan iholle ja ihonalaiseen kudokseen, mikä voi stimuloida ja uudistaa ihon kollageenia ja siten parantaa sen rakennetta ja vähentää ihon velttoutta. 

Sillä saavutetaan tarkasti kasvojen tai kehon kohotuksen tulokset, ilman leikkausta tai injektioita. Tämän toimenpiteen lisäetuna on se, ettei toipumisaikaa ole. Hoito toimii yhtä hyvin jokaiselle ihotyypille ja

HIFU Wikipedia

Absolutely

Stunning results

värille, toisin kuin laserit ja voimakkaat valoimpulssit. Korkean kohdistetun ultraäänen syvyys on 1,5-16 mm, ja kuituväliseinän ulkopinnan lisäksi sitä voidaan soveltaa myös syvempään SMAS-kerrokseen. SMAS-kerros on tärkeä nostokirurgian kohotusalue, joten HIFU voittaa huomattavasti aikaisemmat keksinnöt, se on ensimmäinen kone, joka hoitaa SMAS:ia non-invasiivisesti. 

HIFU kasvohoito 

HIFU käyttää kohdennettua ultraäänienergiaa vaikuttaakseen pinnan alla oleviin ihon kerroksiin. Ultraäänienergia saa kudoksen lämpenemään nopeasti. 

Kun kohdealueen solut saavuttavat tietyn lämpötilan, ne kokevat soluvaurioita. Vaikka tämä saattaa tuntua ristiriitaiselta, vaurio itse asiassa stimuloi soluja tuottamaan enemmän kollageenia – proteiinia, joka taas parantaa ihon rakennetta. 

Kollageenin lisääntyminen johtaa kiinteämpään, napakkaan ihoon ja vähentää ryppyjä. Koska korkeataajuiset ultraäänisäteet on kohdistettu tiettyyn kudoskohtaan ihon pinnan alapuolella, ihon ylemmät kerrokset ja viereiset alueet eivät vaurioidu. 

CRYOLIPOLYYSI JÄÄDYTYSHOITO

Cryolipolyysi on mekanismi perustuen CooLSculpting hoitoon. Käsittely ei vaikuta painonpudotukseen. Käsittely sopii normaalien terveitä elämäntapoja sekä liikuntaa harrastavien henkilöiden vartalon tehokkaaseen muokkaukseen. CoolSculpting sopii mille tahansa alueelle vartalossa jossa on ylimääräistä rasvaa. CoolSculpting poistaa rasvaa lopullisesti jopa 25 % kerralla yhdellä kertaa. 

Kehonmuokkauslaitteet käyttävät ei-invasiivista tekniikkaa päästäkseen eroon itsepäisestä kehon ylimääräisestä rasvasta. Cryoterapiatoimenpiteen tekee turvalliseksi rasvasolujen hellävarainen ja tehokas kohdistettu hoito. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen tulokset ovat havaittavissa käsitellyn alueen rasvan vähentyessä. Laihdutuslaitehoidot ovat tulossa nopeasti suosituiksi, koska ne ovat turvallinen ja luonnollinen tapa päästä eroon rasvasoluista ilman sivuvaikutuksia.  

CRYO 360 SLIMMING MACHINE-CRYOTEC 360

Laihdutuslaitteen ominaisuudet ja parametrit on suunniteltu tarjoamaan helppoa ja tehokasta hoitoa koko vartalolle. Perustuu maailman uusimpaan teknologiaan; erilaisilla hoitopäillä pystytään muokkaamaan koko vartaloa ja vähentämään kaksoisleukaa tai löysiä käsivarsia, muokkaamaan vatsaa, kylkiä, jenkkakahvoja, selkää ja reisiä. Supervahva jäähdytysjärjestelmä varmistaa turvallisen käsittelylämpötilan ilman riskejä.

CRYO 360 HOITOLAITE-CRYOTEC 360

Edut:

1. Sopii koko vartalolle

2. Mahdollista hoitaa neljää aluetta kerralla

3. Ainutlaatuinen kaksoisleuankäsittely hoitopää joka johtaa maailman uusinta teknologiaa.

4. Erittäin vahva jäähdytysjärjestelmä varmistaa, että käsittelylämpötila laskee jopa -10 ℃ asteeseen

5. Ei-kirurginen, ei riskejä, älykäs järjestelmä

6. Ei tarvitse palautumista, ei toipumisaikaa, töihin voi palata välittömästi.

HOITOA EI SUOSITELLA: Korkea verenpaine, raskaus, sydänsairaudet, kasvaimet/keskeneräiset syöpä hoidot, muussa tapauksessa lääkärin luvalla. Tromboosi taipuvaisuus, kuume, hoitoalueen vierasesineet /huomioidaan tapauskohtaisesti. 

EMSCULPT LIHASMUOTOILULAITE SEKÄ RASVANPOLTTAJA

Käyttämällä High Intensity Focused Electro-Magnetic (HIFEM) -tekniikkaa,

Tämä kone saa aikaan supramaksimaalisia lihassupistuksia, joita ei saavuteta treenaamisella (tai vapaaehtoisilla supistuksilla). Normaalin omaehtoisen treenaamisen aikana lihassäikeet rentoutuvat jokaisen hermoston välillä. EMS IV PRO -kone tuottaa impulsseja niin nopealla taajuudella, että se ei salli rentoutumisvaihetta lainkaan. Supramaksimaaliset supistukset lisäävät adrenaliinin vapautumista, mikä laukaisee intensiivisen lipolyysivasteen (Rasvan haihtumisen) rasvasoluissa. Kun lihaskudos altistuu supramaksimaalisille supistuksille, se pakotetaan sopeutumaan ja reagoimaan syvällä sisäisen rakenteensa uudistamisella, mikä johtaa lihasten rakentumiseen ja 

Radiotaajuinen mikroneulaus

Radiotaajuinen mikroneulaus, kosmeettinen toimenpide, jossa käytetään pieniä neuloja ja radiotaajuisia aaltoja kasvojen ihon nuorentamiseen.

Hoito on hallitun ihovaurion muoto. Vahinko stimuloi uuden terveen ihon muodostumista.

Toimii useimpiin iho-ongelmiin, kuten aknearpiin ja ryppyihin.

Verrattuna hoitoihin, kuten kemialliseen kuorintaan ja mikrohiontaan, radiotaajuinen mikroneulaus on syvällisempi käsittely.