Otsarypyt

AdobeStock 484011564

Koko ihmisen elämän ajan otsan kasvojen lihakset osallistuvat aktiivisesti tunteiden ilmaisuun. Ne supistuvat päivittäin ja tunneittain, ja siksi iän myötä muodostuu vaaka- ja pystysuoria otsa ryppyjä

Seuraavat hoitomenetelmät auttavat tämän ongelman ratkaisuun:

shutterstock 2101932724 scaled

BOTULIINITOKSIINI

Kuinka se toimii:

BOTULIINITOKSIINI injektoidaan miimisiin lihaksiin, missä se väliaikaisesti estää niiden hermoimpulssien herkkyyttä.

Tämän salpauksen ansiosta lihas tai osa siitä rentoutuu ja lakkaa supistumasta ja sen muodostamat rypyt tasoittuvat vähitellen. Samaan aikaan lihas ei surkastu, veri ja ravintoaineet virtaavat edelleen siihen.

Tulos:
Otsassa olevat rypyt alkavat tasoittua jo seuraavana päivänä toimenpiteen jälkeen, mutta lopullinen vaikutus saavutetaan 2 viikon kuluttua. BOTULIINITOKSIININ vaikutus on palautuva - 4-6 kuukauden kuluttua tukkeutuneet hermo-lihasyhteydet palautuvat.

Suositellaan:
Yli 20-vuotiaille.

Ei suositella:
Henkilö jolla on vastustuskykyä botuliinitoksiinille.

Lue lisää

shutterstock 1870381837 1 scaled

RF MIKRONEULAUS

Kuinka se toimii:

Eri syvyyksille asetettujen mikroneulojen välissä kulkee radioaaltoja, jota lämmittävät kudoksia hellävaraisesti ja stimuloivat kollageenin tuotantoa. Koska ihon pinta ei kuumene, ei pigmentti vahingoitu lainkaan.

Tulos:
Toimenpiteen jälkeen esiintyy punoitusta, joka häviää muutaman tunnin kuluessa. Yleensä suurentuneet ihohuokoset alkavat pienentyä 2 viikon kuluttua. Menettely on suositeltavaa toistaa kuukauden kuluttua. Hoitokertojen määrä riippuu ihosi kunnosta.

Suositellaan:
Sopii kaiken ikäisille aikuisille.

Ei suositella:
Henkilö jolla on infektioita ja avoimia ihovaurioita hoitoalueella.

Lue lisää

Emface PIC A009 C004 ENUS100 1536x908 1

EMFACE™

Mikä on EMFACE™?

EMFACE™ on ensimmäinen hoito, joka vaikuttaa kasvojesi rakenteeseen sisältä päin – luonnollisesti ilman neuloja. EMFACE™-hoito on ensimmäinen menetelmä, joka hoitaa sekä kasvojen ihoa että lihaskudosta samanaikaisesti, käyttäen patentoitua yhdistelmää Synchronized RF (Radio Frequency) -radiotaajuushoidosta ja HIFES™ (High-Intensity Focused Electromagnetic Stimulation) -kasvolihasten stimulaatiosta. Synchronized RF lämmittää dermistä stimuloidakseen kollageenin ja elastiinin tuotantoa, kun taas HIFES™ supistaa kasvolihaksia valikoivasti. Tämä johtaa ryppyjen ja hienojen juonteiden entistä tehokkaampaan vähenemiseen sekä kokonaisvaltaiseen kasvojen kohotukseen.

EMFACE™:n tehokkuus ja turvallisuus on varmistettu kliinisillä tutkimuksilla ja se on hyväksytty Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n toimesta. Kliiniset tutkimukset osoittivat keskimäärin 37 %:n ryppyjen vähenemisen, 30 %:n lihaskasvun sekä 23 %:n lisääntyneen kohotuksen. EMFACE™ palauttaa vahvan ja terveen perustan myös pinnalliseen lihaskalvoon (SMAS), mahdollistaen kasvojen muotoilun muiden menetelmien avulla, jos niin halutaan. Parasta kaikesta on, että EMFACE™ hoitaa koko kasvot vain 20 minuutissa (suositellaan sarjaa, jossa on 4 hoitokertaa kerran viikossa).

Lue lisää