FULL FACE - for ages of 30-40

Häiritseekö sinua juonteet, rypyt, sekä kuiva ja veltostunut iho?

Sinun tulee valita laadukkaat tuotteet ja ammattimainen tekijä, ja näin säteilevä ulkonäkösi säilyy sellaisenaan tulevinakin vuosina!

Näiden hoitojen avulla näytät luonnolliselta ja raikkaalta. Joka päivä!
 
Hoitoon sisältyy:

ILMAINEN KONASULTAATIO

TTV LIFT PEELING (4 hoitokertaa) - Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä kuorintahoito. Kuorinta tasoittaa ihonsävyä, kirkastaa, luo nuoremman ilmeen, elvyttää, kiinteyttää sekä häivyttää aknearpia tehokkaasti.


BOTOX (20 units) - Botuliini nuorentaa ja piristää ilmettä. Auttaa kasvojen ihon silottamisessa. Otsan- sekä silmänympärysryppyjen ehkäisemisessä ja botoxilla on mahdollista myös kohottaa kulmakarvoja.


COG-LANGAT (4kpl) - Näillä langoilla on mahdollista tehdä suurempia kohotuksia kuin mesolangoilla. Ne ovat useassa tapuksessa myös parempi vaihtoehto kuin täyteaine. Nämä langat ovat ihanteellinen hoitomuoto, kun halutaan kohottaa keskikasvoja ja "hamsteripusseja", tai nostaa kerralla pehmeästi koko kasvoja.


MESOTERAPIA (1 hoitokerta) - Ihon pintaa tasoittava, elvyttävä, juonteita ja ryppyjä siloittava sekä ihon väriä kirkastava anti-age-hoito. Mesoterapian avulla voimme kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti parantaa ihon laatua sekä stimuloida uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mesoterapiassa käytettävät tehoaineet sisältävät mm. Hyaluronihappoa, vitamiineja ja mineraaleja.

FULL FACE - for ages of 20-30

Kaipaatko kasvoillesi freesausta? Kohotusta, kiinteytystä sekä kirkkautta?

Tässä iässä et tarvitse paljon muutoksia ulkonäköösi. Haluat kuitenkin näyttää raikkaalta ja kauniilta joka päivä, joten näillä tarjoamillamme toimenpiteillä autamme sinua tässä!


Hoitoon sisältyy:

ILMAINEN KONSULTAATIO

PRP (1 hoitokerta) - Hoidon tarkoitus on muuttaa ihoa kirkkaammaksi, kiinteämmäksi, siloittaa juonteita sekä tummien silmäalusten väri muuttuu terveemmäksi. Hoidolla voidaan myös tasoittaa arpia.

MESOLANGAT (10 kpl) - Innovatiivinen tapa kohottaa kasvoja! Näillä langoilla voi kohottaa monia kohtia kasvoissa: Posket ja leuka alue, otsan juonteet, kulmakarvojen kohotus, kasvojen ovaalin kohotus ja kaulan/dekolteen kiinteytys!