Mesolangat

Mesolangat ovat suosiotaan kasvattanut innovatiivinen tapa kohottaa kasvoja ja muotoilla vartaloa. Mesolangat ovat steriilejä ja biohajoavia lankoja, jotka asetetaan ihon alle injektiomenetelmällä. Langat stimuloivat ihoa edistäen ihon omaa kollageenituotantoa. Mesolangat eivät injektiohoitoihin verrattuina vaikuta kasvonpiirteiden kokoon.

Käsitellyn alueen verenkierto vilkastuu parantaen kudoksen hapen ja ravinteiden saantia. Ihosta tulee heleämpi ja kiinteämpi. Mesolangat hajoavat itsestään 6-8 kuukauden kuluttua vedeksi ja hiilidioksidiksi ja poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan mukana.

Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta käsitelty alue on parhaimmillaan n. 2-6 kuukauden kuluttua toimenpiteestä. Mesolangoilla saadaan hyviä tuloksia niin kasvoilla kuin vartalolla.

Kasvot:

 • Nasolabiaalijuonteet
 • Suu ja silmänympärysjuonteet
 • Poskien ja leuka-alueen kohotus
 • Otsan juonteet
 • Kulmakarvojen kohotus
 • Kasvojen ovaalin kohotus
 • Kaulan ja dekolteen kohotus

Vartalo:

 • Kollageenin muodostuksen stimulointi ja ihon velttouden hoito
 • Lymfan stimulointi
 • Rasvoja hajottava vaikutus
 • Selluliitia hajottava vaikutus
 • Kiinteyttävä vaikutus
 • Ongelma-alueiden värin paraneminen

 

Biorevitalisaatio

Biorevitalisaatio tai mesoboosti on syväkosteuttava ja ihoa elvyttävä hoitomuoto. Hoito toteutetaan ihossa luonnostaankin olevan hyaluronihapon avulla. Hoidossa hyaluronihappoa injektoidaan ihon syvään kerrokseen dermikseen. Tuloksena heleä ja nuorekas iho.
Biorevitalisaatio yhdistettynä mesolankoihin on todella tehokas hoitomuoto ikääntymisen merkkejä vastaan. Biorevitalisaatio kosteuttaa ja tasoittaa ihoa ja samalla mesolangat kohottavat kasvoja aikaansaaden piristyneen ja nuorekkaan ilmeen.

Hoito sopii myös nuoremmalle iholle syväkosteuttamaan ja tasoittamaan ihon sävyä. Biorevitalisaation vaikutusaika on n. 2-3 kuukautta. Hoito kestää tunnin ja lopputulos näkyy muutaman päivän kuluttua.

 

COG- langat eli väkäslangat

Väkäslangat ovat bioreserboituvia (itsestään sulavia) lankoja, jotka viedään ihon alle langoille suunnitellun kanyylin avulla. Väkäslangoissa on nimensä mukaan pieniä väkäsiä, jotka saavat aikaan kasvoja kohottavan vaikutuksen. Väkäslangoilla on mahdollista tehdä suurempia kohotuksia kuin mesolangoilla. Ne ovat useassa tapauksessa myös parempi vaihtoehto kuin täyteaine. Väkäslangat ovat ihanteellinen hoitomuoto, kun halutaan kohottaa keskikasvoja ja ”hamsteripusseja”, tai nostaa kerralla pehmeästi koko kasvoja. Pitkien lankojen sekä langoissa olevien väkästen ansiosta, jo vähäisempi lankojen määrä jaksaa kohottaa ihoa merkittävästi. Hoitoa edeltää aina konsultaatio, jossa tehdään hoitosuunnitelma ja arvioidaan lankojen määrä sekä potilaan toiveet. Väkäslangat hajoavat ihon alla samoin kuin itsestään sulavat ompeleetkin. Prosessi vie n. 6-10kk. Toimenpiteen jälkeen iholla voi näkyä aaltoilua tai epätasaisuutta pistoskohdassa, joka syntyy langan tuomasta kiristyksestä ihon alla. Iho silottuu n. 2-4 viikon kuluessa. Hoitoalueella voi esiintyä heti hoidon jälkeen turvotusta, punoitusta sekä mahdollisesti mustelmia, jotka häviävät itsestään. Hoidossa käytetään puudutusainetta, joka tekee hoidosta lähes kivuttoman. Hoidon jälkeen ei suositella saunomista tai raskasta fyysistä urheilua kolmen vuorokauden ajan.