O-Shot

Mikä on O-shot?

Tutkimukset osoittavat O-Shot-, eli Orgasm Shot -hoidon parantavan naisten seksielämää ja seksuaaliterveyttä häkellyttävän monilla tavoilla. Hoito toimii apuna orgasmivaikeuksiin, haluttomuuteen, virtsankarkailuun, yhdyntäkipuihin ja moniin muihin seksuaaliterveyteen liittyviin ongelmiin. Vaikka ongelmia seksielämässä ei ilmenisikään, tuo O-Shot kaivattua maustetta seksielämään parantamalla orgasmikykyä ja kohottamalla seksuaaliviettiä.

O-Shot hoidossa käytetään verihiutaleita sisältävää plasmaa. Plasmahoito on hoitomuoto, joka hyödyntää kehon omaa kykyä parantaa itseään, sekä vahvistaa kehon käyttämiä luonnollisia kasvutekijöitä kudoksen parantamiseksi. Hoitomuoto on täysin luonnollinen, joten riskiä ikävistä sivuvaikutuksista ei ole.

Kuinka O-Shot toimii?

O-Shot hoito suoritetaan lääkärin toimesta ja sen kesto alusta loppuun on noin 60 minuuttia. Hoidon alussa asiakkaalta otetaan pieni verinäyte, joka laitetaan sentrifugiin. Sentrifugissa saadaan verestä eroteltua verihiutaleilla rikastettua plasmaa. Tämän jälkeen plasma injektoidaan toimenpidealueelle, jolloin plasma käynnistää kehon luonnolliset paranemisprosessit. Suurin osa potilaista havaitsee tuloksia välittömästi, mutta lopulliset tulokset ovat havaittavissa seuraavien kuukausien aikana.

Tämä suosittu toimenpide tarjoaa asiakkaalle turvallista ja luonnollista ratkaisua kivuliaiden kirurgisten toimenpiteiden sijaan. Hoitomuoto sopii luonnollisuutensa vuoksi lähes kaikille ja tulokset ovat tutkitusti hyvin tehokkaita!