PRP

PRP-hoito eli plasmahoito, joka tunnetaan myös nimellä vampyyrihoito, on monipuolinen hoitomuoto. Hoito kohentaa ulkonäköä hämmästyttävän monella tavalla. PRP- hoidon jälkeen iho muuttuu kirkkaammaksi ja kiinteämmäksi, juonteet silottuvat ja tummien silmänalusten väri muuttuu terveemmäksi. Hoidolla voidaan myös tasoittaa arpia ja edistää hiusten kasvua.

Ikääntymisen myötä elimistön oma kollageenituotanto hidastuu. Kollageenin tuotannon vähenemisen myötä iho rypistyy ja veltostuu. PRP-hoidossa injektoitu plasma sisältää aineita, jotka käynnistävät ihossa sen oman luonnollisen uusiutumisprosessin. Kollageenituotanto nopeutuu ja rypyt tasoittuvat. Hoidon vaikutus alkaa muutaman viikon kuluttua. Ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoja. Hoidosta toipuminen on nopeaa ja sen tulokset ovat pitkäkestoisia.

Toimenpiteessä käytetään asiakkaan omaa verta. Hoidon alussa asiakkaalta otetaan verinäyte, joka asetetaan sentrifugiin. Sentrifugissa verestä saadaan eroteltua verihiutaleilla rikastettua plasmaa. Plasma injektoidaan hoidettavalle alueelle ihon alle. Injektiopistosten jälkeen hoidettavalle alueelle tehdään mikroneulaus. Jokainen yksittäinen mikroneula tekee ihoon pienen reiän, minkä seurauksena iho parantaa itse itsensä luonnollisesti tuottaen ihoa uudistavaa kollageenia ja elastiinia.