Vatsarasva

shutterstock 1905880093

Vatsan seinämän rasvakertymät ovat eripaksuisia, erilaatuisia. Tästä riippuen sinun on valittava oikea menetelmä tämän ongelman hoitamiseksi. Jos henkilö on ylipainoinen, sitä on vaikea tehdä muuttamatta ruokavaliota. Jos rasva on nimenomaan vatsan alueella, niin esteettinen lääketieteellinen laitehoito voi auttaa paljon. Yleensä tarvitaan laitekokonaisuus. Jotkut niistä tuhoavat rasvasoluja, toiset auttavat poistamaan tuhoutuneita soluja vatsasta ja kolmannet laitteet vahvistavat kudoksia rasvanpoiston jälkeen niin, että vatsa näyttää tasaiselta.

Seuraavat hoitomenetelmät auttavat tämän ongelman ratkaisuun:

cryo original

KRYOLIPOLYYSI

Kuinka se toimii:

Perustuu rasvasolujen tuhoutumiseen kylmällä, vahingoittamatta tärkeitä kudoksia. Ruokavalioilla rasvasolut eivät vähene, vain niiden koko pienenee. KRYOLIPOLYYSI tuhoaa soluja. Niiden fragmentit imeytyvät makrofagiin, jotka poistavat tuhoutuneet rasvasolut vaurioituneelta alueelta.

Tulos:
Terveille, yli 25-vuotiaille ihmisille, joiden BMI on alle 31 ja joilla on paikallisia rasvakertymiä 2,5-6 cm paksuudeltaan, jotka kestävät intensiivisimmänkin harjoituksen, ruokavalion ja hieronnan.

Suositellaan:
Yli 25-vuotiaat ja alle 65-vuotiaat.

Ei suositella:
Raskaana oleville naisille, potilaille, joilla on onkologisia, autoimmuunisairauksia, vakavia munuais- ja maksasairauksia. Ihmisille, joilla on heikentynyt kylmävaste.

Lue lisää

hifu

HIFU LIPOLYYSI

Kuinka se toimii:

Teknologia perustuu rasvasolujen tuhoamiseen kohdistamalla ultraäänisäteilyä vahingoittamatta ihoa ja viereisiä kudoksia. Kohdistetut ultraäänisäteet lämmittävät ihon alla olevia rasvaalueita, mikä johtaa rasvasolujen tuhoutumiseen. Sen jälkeen makrofagit imevät tuhoutuneita soluja ja poistavat ne toimenpide alueelta.

Tulos:
Tulos on näkyvissä 4-8 viikon kuluessa, koska rasvasolut poistuvat hitaasti hoitoalueelta.

Suositellaan:
HIFU LIPOLYYSI on suunniteltu terveille miehille ja naislle, joiden BMI on alle 30.

Ei suositella:
Henkilöille, joiden BMI on yli 30. Ei suositella henkilöille, joilla on ihovaurioita tai tulehduksia hoitoalueella.

Lue lisää

Emsculpt Neo PIC Female Lateral Abdomen 0427 ENUS100 1536x834 1

EMSCULPT™ NEO

Mikä on EMSCULPT™ NEO?

EMSCULPT™ NEO on ensimmäinen ja ainoa ei-invasiivinen kehonmuokkausmenetelmä, joka auttaa poistamaan rasvasoluja ja rakentamaan lihaksia yhdessä 30 minuutin hoitokerrassa (suositellaan sarjaa, jossa on 4 hoitokertaa kerran viikossa).

Parasta EMSCULPT™ NEO:ssa on sen laaja soveltuvuus, koska se voi hoitaa potilaita, joiden painoindeksi (BMI) on enintään 35. EMSCULPT™ NEO yhdistää kaksi energiamuotoa, synkronoidun RF:n (radiofrekvenssi) ja HIFEM™:n, jotka mahdollistavat samanaikaisen rasvanpoiston ja lihasten rakentamisen.

Lue lisää