Huulien muokkaus

Huulten muotoilu on tulossa yhä suositummaksi nykyään. Toimenpide on nopea ja turvallinen. Sinusta huolehtii koulutettu henkilökunta ja täyttöasiantuntijat. Käytämme vain korkealaatuisia, tutkittuja ja turvallisia täyteaineita. Täyteaineet voivat lisätä huultesi täyteläisyyttä, korjata epäsymmetriaa tai tarvittaessa vain kosteuttaa niitä syvästi. Tavoitteemme on aina saavuttaa luonnollisia ja kauniita tuloksia toiveidesi mukaisesti. 

Toimenpide kestää noin 30 minuuttia. Toimenpidealue puudutetaan voideella tai paikallispuudutuksella, jotta se olisi mahdollisimman miellyttävä. Kotiin pääsee heti hoidon jälkeen, eikä toipumisaikaa tarvita. 

Turvotusta ja mustelmia voidaan ehkäistä tehokkaasti kylmällä. Pistoskohdan punoitus häviää parissa päivässä. Lopullinen tulos näkyy noin parin viikon kuluttua toimenpiteestä.   

Hoito ei sovi: Jos sinulla on 1 tyypin diabetes, ihotulehdus käsittelyalueella, raskaus, imetys, kuume tai vakava sairaus, verenohennuslääkitys. Jos et ole varma, sopiiko hoito sinulle, voit aina varmistaa lääkäriltä.  

Ei-kirurginen nenänmuokkaus 

 

Ei-kirurginen nenänmuokkaus on innovatiivinen menetelmä, jossa nenän muotoa voidaan korjata täyteaineiden avulla. Tämä menetelmä on saavuttanut suuren suosion kaikkialla maailmassa, koska se on nopea ja helppo tapa muotoilla nenää. Täyteainehoito tarjoaa asiakkaalle kivuttoman vaihtoehdon kalliiden kirurgisten toimenpiteiden sijaan. 

Nenätäyteainetta voidaan käyttää esimerkiksi seuraavissa tapauksissa: 

  • Tasoittaa nenän pullistumia ja epäsäännöllistä muotoa 
  • Nenänkärjen pienten vikojen korjaus (epätasaisuuksien poisto, nenän kärjen nostaminen) 
  • Kulmikkaan nenän pohjan korjaus 
  • Tasoittaa kuoppia tai parantaa nenänselän muotoa 
  • Epäsymmetrisen nenän korjaus 
  • Nenäleikkauksen tulosten parantaminen  

Toimenpide kestää noin 20 minuuttia. Tulokset näkyvät heti. Turvotusta ja mustelmia voidaan ehkäistä kylmällä toimenpiteen jälkeen. Toipumisaikaa ei tarvita toimenpiteen jälkeen. Ei-kirurgisessa nenäleikkauksessa käytetyt täyteaineet voivat taata hyvät tulokset, jotka kestävät kuudesta kuukaudesta useisiin vuosiin.  

Silmäkulman naurujuovien tasoittamiseksi ensisijainen hoito on botox.  

Nämä toimenpiteet ovat lähes kivuttomia. Asiakkaan pyynnöstä saatavilla on myös paikallispuudutus.  

Hoito ei sovi: Raskaana oleville, jos sinulla on tulehdustila hoitoalueella, 1 tyypin diabetes tai verenohennuslääkitys. Muissa tapauksissa lääkärin luvalla.  

Silmien aluset

Yleisimmät silmänympärysalueen ongelmat ovat tummat silmänaluset. Tummat silmänaluset johtuvat ohuesta ihosta silmien ympärillä. Ohueen ihon alueessa verisuonet kuultavat läpi. 

Ikääntyessä silmien ympärille alkaa muodostua ryppyjä ja juonteita, silmänympäryspussit alkavat näkyä selkeämmin. 

Tarjoamistamme silmänympäryshoidoista parhaiten toimii PRP-hoito tai laadukas hyaluronihappo. 

Ruiskuttamalla hyaluronihappoa ihon alle, silmien ympärillä olevat juonteet ja verisuonet katoavat. Ulkonäkö kirkastuu ja kasvot saavat terveen ja levänneen ilmeen. Toimenpide on lähes kivuton, ja voit nähdä tulokset heti injektion jälkeen. Lopullinen tulos näkyy noin kahden viikon kuluttua. 

Joskus syvät silmänympäryspussit vaativat toisen hoidon noin 2-3 viikon kuluttua. Menettelyn vaikutus kestää puolesta vuodesta jopa kahteen vuoteen.