Toipuminen synnytyksen iälkeen

AdobeStock 423535416

Virtsankarkailu on yleinen terveysongelma, joka vaikuttaa miliooniin inmisin, erityisesti naisiin. Tama viittaa tahattomaan virtsan karkailuun, joka voi vaihdella satunnaisesta vuodosta äkillisiin ja voimakkaisin virtsaamistarpeisiin, joita ei voi hallita. Hoitovaintoendot rippuvat taustalla olevasta systa ja tilan vakavuudesta.

Seuraavat hoitomenetelmät auttavat tämän ongelman ratkaisuun:

hifu

HIFU (HVR) VAGINAL TIGHTENING/VAGINAL REJUVENATION

Kuinka se toimii:

Toimenpide perustuu kohdistettuun ultraääniterapiaan. Hoito on turvallinen, ei vaadi anestesiaa tai aiheuta kipua toimenpiteen aikana. Hoito ei vain nuorenna emätintä, vaan auttaa myös virtsanpidätysongelmissa, lisää seksuaalista halukkuutta, orgasmiherkkyyttä sekä auttaa myös vaihdevuosioireisiin sekä kuivuuteen.

HIFU 5D V MAX LOW PAIN käyttää samaa energiatehoa kuin legendaarinen ULTERNA, mutta lähettää tämän energian toistuvina lyhyinä pulsseina, mikä on kivuttomampaa.

Tulos:
Emättimen kosteus lisääntyy, seksuaalinen herkkyys paranee, seksuaalinen halu paranee, emättimen kireys ja kiinteys paranee, virtsankarkailu vähenee ja paranee, lihaskunto paranee hoitoalueella, bakteeri-infektiot vähenevät ja paranevat, vaihdevuosien oireet paranevat, auttaa hoitamaan ja elvyttämään ikääntymisen merkkejä emättimen alueella.

Suositellaan:
Aikuisille yli 18 vuotiaille naisille.

Ei suositella:
Henkilölle jolla on vakavia tulehdusoireita toimenpidealueella.

Lue lisää

emsella

EMSELLA™

Kuinka se toimii:

EMSELLA™ on ainutlaatuinen hoito lantionpohjan vahvistamiseen, joka auttaa virtsankarkailun hoidossa. Se on täysin ei-invasiivinen hoito, kuten lantionpohja harjoitukset, joita laite aiheuttaa. Tämä hoito mahdollistaa istumisen täysin pukeutuneena EMSELLA™-tuolilla (jota joskus kutsutaan “Kegel-valtaistuimeksi”).

Yksi EMSELLA™-hoitokerta kestää vain 30 minuuttia (suositellaan sarjana 6 toimenpidettä, kerran viikossa).

EMSELLA™ hyödyntää patentoitua korkean intensiteetin sähkömagneettiteknologiaa (HIFEM™) syvien lantionpohjan lihasten stimulointiin ja neuromuskulaarisen hallinnan palauttamiseen. Teho perustuu kohdennettuun sähkömagneettiseen energiaan, syvälle tunkeutumiseen ja koko lantionpohjan alueen stimulointiin. Tuolin istuin lähettää sähkömagneettista energiaa, mikä saa sinut tahattomasti supistamaan lantionpohjan lihaksiasi 11 200 kertaa yhdessä istunnossa. Supistukset eivät ole kivuliaita, mutta tehokkaampia kuin tavalliset lantionpohja harjoitukset. Sen jälkeen ei tarvitse toipumisaikaa.Jotkut potilaat tuntevat tuloksia jo yhden istunnon jälkeen, ja ne paranevat ajan myötä.

Lue lisää