EMSELLA - sano EI virtsankarkailulle ja paranna intiimi- ja seksielämääsi

BTL Emsella PIC Unit chair model 2403
BTL Emsella PIC Unit

Mikä on EMSELLA ?

EMSELLA on ainutlaatuinen hoito lantionpohjan vahvistamiseen, joka auttaa virtsankarkailun hoidossa. Se on täysin ei-invasiivinen hoito, kuten lantionpohja harjoitukset, joita laite aiheuttaa. Tämä hoito mahdollistaa istumisen täysin pukeutuneena EMSELLA-tuolilla (jota joskus kutsutaan “Kegel-valtaistuimeksi”).

Yksi EMSELLA-hoitokerta kestää vain 30 minuuttia (suositellaan sarjana 6 toimenpidettä, 1-2 kertaa viikossa).

EMSELLA hyödyntää patentoitua korkean intensiteetin sähkömagneettiteknologiaa (HIFEM) syvien lantionpohjan lihasten stimulointiin ja neuromuskulaarisen hallinnan palauttamiseen. Teho perustuu kohdennettuun sähkömagneettiseen energiaan, joka tunkeutuu syvälle ja koko lantionpohjan alueen stimulointiin. Tuolin istuin lähettää sähkömagneettista energiaa, mikä saa sinut tahattomasti supistamaan lantionpohjan lihaksiasi 11 200 kertaa yhdessä istunnossa. Supistukset eivät ole kivuliaita, mutta tehokkaampia kuin tavalliset lantionpohjaharjoitukset. Sen jälkeen ei tarvita toipumisaikaa.

Jotkut potilaat tuntevat tuloksia jo yhden istunnon jälkeen, ja ne paranevat ajan myötä.

EMSELLA-hoito on suunniteltu sekä miehille että naisille, joilla on virtsankarkailua, synnyttäneille naisille ja niille, jotka eivät ole tyytyväisiä seksuaaliseen elämäänsä.

EMSELLA-hoitomuodon tehokkuus ja turvallisuus on vahvistettu kliinisissä tutkimuksissa ja se on hyväksytty Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) toimesta. Keskimäärin kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet 75 % vähennyksen inkontinenssisuojien käytössä ja 95 % merkittävän parannuksen elämänlaadussa.*

*EMSELLA NEO voidaan yhdistää EMSCULPT-hoitoon nimeltä “Core to Floor -hoito”, joka vahvistaa ja kiinteyttää koko keskivartalon – sekä vatsa- että lantionpohjan lihakset. Yhdistelmä lisää keskivartalon voimaa ja tasapainoa samalla vähentäen virtsankarkailua ja selkävaivoja.

ems 1
ems 2

Mitkä ovat EMSELLA :n hyvät ja huonot puolet?

Hyvät puolet

• Ei-kirurginen, ei-invasiivinen ratkaisu – niin tehokas, että sinun ei tarvitse edes poistaa vaatteitasi hoidon ajaksi.

• Keskimääräinen hoitoaika on 30 minuuttia, eikä toipumisaikaa tarvita.

• Hoito ei ole kivulias, vaikka saatat tuntea pistelyä tai “vedon” tunnetta.

• EMSELLA on FDA:n hyväksymä hoito myös stressiin liittyvään virtsankarkailuun (esimerkiksi aivastelun tai nauramisen yhteydessä) ja yliaktiiviseen rakkoon. Se voi myös auttaa hillitsemään äkillistä virtsaamistarvetta sekä virtsankarkailua.

• Ei tarvitse enää huolehtia vuodoista tai juoksemisesta wc:hen. Mahdollistaa valtavan parannuksen elämänlaatuun kaikenikäisille miehille ja naisille.

• Potilaat raportoivat myös parannusta seksielämässä.

Huonot puolet

• Kyseessä ei ole yksittäinen toimenpide. Tyypillinen hoitosuunnitelma koostuu kuudesta EMSELLA-kerrasta kerran tai kaksi viikossa tuloksen varmistamiseksi, sekä jatkohoidoista 6-12 kuukauden välein tulosten ylläpitämiseksi.

• Voit tarvita enemmän kuin suositellut kuusi istuntoa riippuen lantionpohjan lihasten heikkouden asteesta tunteaksesi merkittävän parannuksen.

Tätä hoitoa ei suositella henkilöille, joilla on metallisia implantteja kehossaan, kuten kuparikierukka tai sydämentahdistin, niiden mahdollisten haittavaikutusten vuoksi.

Mitä tapahtuu EMSELLA  hoidon aikana?

Aloitat konsultaatiolla sertifioidun lääkärin kanssa, joka arvioi, onko EMSELLA oikea hoitomuoto sinulle perustuen historiaan virtsankarkailusta, koetusta inkontinenssityypistä ja sen aiheuttajasta.

Jos olet hyvä hoitoon soveltuva ehdokas, hoitaja näyttää sinulle, miten asetut EMSELLA-tuoliin parhaiden tulosten saamiseksi. Tulet tuntemaan pistelyä ja lantionpohjan lihasten supistuksia hoidon ensimmäisten viiden minuutin aikana.

Kokemus ei pitäisi olla kivulias ollenkaan. Vaikka saatat tuntea pistelyä tai “vedon” tunnetta lantionpohjan alueella, voit lukea tai kuunnella podcastia koko hoidon ajan, joka kestää noin 30 minuuttia. Jos koet epämukavuutta, hoitaja voi laskea intensiteettiä ja nostaa sitä hitaasti, kun olet tottunut siihen.

Välittömästi hoidon jälkeen voit jatkaa päivittäisiä toimiasi. Ei raportoituja sivuvaikutuksia.

Kuinka nopeasti huomaat tuloksia EMSELLA:sta?

Havaitset parannuksia inkontinenssissa ensimmäisen istunnon jälkeen.

BTL Emsella PIC Chair model 2113

Kuinka kauan EMSELLA:n tulokset kestävät?

Parhaat tulokset kestävät noin vuoden, ennen kuin tarvitset ylläpitohoidon. On kuitenkin mahdollista, että voit pidentää niitä, jos voit tehdä päivittäisiä Kegel-harjoituksia kotona, jotka jäljittelevät lantionpohjan lihasten supistuksia.
 
EMSELLA:n käyttö on verrattavissa henkilökohtaiseen kuntovalmentajaan ja kuntosaliharjoitteluun. Ensimmäisen kuuden hoitokerran jälkeen sinun tulisi tehdä päivittäiset Kegel-harjoituksesi, joita EMSELLA auttaa suorittamaan voimakkaammin ja kestävämmin. Kuten missä tahansa harjoittelussa, menetät edistyksesi, jos lopetat.
 

Toimiiko EMSELLA todella?

Yleisesti ottaen kyllä, mutta todennäköisesti tarvitset enemmän kuin yhden hoitokerran kokeaksesi todelliset hyödyt.

Tämän artikkelin luomiseksi olemme viitanneet seuraavan verkkosivuston sisältöön: https://www.realself.com/nonsurgical/ems
ella#what-it-is

MESQ on Suomen virallinen EMSELLA-tarjoaja