EMSCULPT ™ NEO - samanaikainen rasvan poisto ja lihaksen rakentaminen luonnollisesti ei-invasiivisesti

Mikä on EMSCULPT ™ NEO?

EMSCULPT™ NEO on ensimmäinen ja ainoa ei-invasiivinen kehonmuokkausmenetelmä, joka auttaa poistamaan rasvasoluja ja rakentamaan lihaksia yhdessä 30 minuutin hoitokerrassa (suositellaan sarjaa, jossa on 4 hoitokertaa kerran viikossa).

Parasta EMSCULPT™ NEO:ssa on sen laaja soveltuvuus, koska se voi hoitaa potilaita, joiden painoindeksi (BMI) on enintään 35. EMSCULPT™ NEO yhdistää kaksi energiamuotoa, synkronoidun RF:n (radiofrekvenssi) ja HIFEM™:n, jotka mahdollistavat samanaikaisen rasvanpoiston ja lihasten rakentamisen.

RF-lämmittää lihaksia, tämä prosessi on samankaltainen kuin lihasten esilämmittely, ennen kuin HIFEM™ stimuloi niitä voimakkaasti. Käsitellyn alueen lihakset supistuvat niin voimakkaasti, ettei henkilö voisi saavuttaa samaa omin voimin.Tämä ei-kirurginen hoito voi kiristää, kiinteyttää ja vahvistaa vatsan ja pakaran suuria lihasryhmiä sekä pienempiä kehon alueita, kuten yläkäsivarsia, reisiä ja pohkeita. Seurauksena on lisääntynyt lihasmassa ja pienempi ympärysmitta. Laitehoidon tuloksena on enemmän rasvanpoistoa ja lihaskasvua kuin millään yksittäisellä kultaisella standardituotteella ja vähemmässä ajassa, ei-invasiivisesti.

EMSCULPT™ NEO on tehokas seuraavilla alueilla: vatsa, selkä, pakarat, käsivarret, jalat. EMSCULPT™ NEOn tehokkuus ja turvallisuus on varmistettu kliinisissä tutkimuksissa ja se on hyväksytty FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) toimesta.Kliiniset tutkimukset osoittivat keskimäärin 30%:n rasvan vähenemisen ja 25%:n lihaskasvun.

EMSCULPT™ NEO voidaan yhdistää EMSELLA™:n kanssa Core to Floor -hoitoon, joka vahvistaa ja kiinteyttää koko ydinosastoa – sekä vatsa- että lantionpohjan lihaksia. Tämä yhdistelmä lisää ydinvahvuutta ja tasapainoa samalla vähentäen virtsankarkailua ja selkäkipuja.

Mitkä ovat EMSCULPT ™:n hyvät ja huonot puolet?

Hyvät puolet

• Nämä ei-kirurgiset hoidot eivät vaadi puudutusta, eikä jälkeenpäin ole lainkaan toipumisaikaa.

• Hoito tarjoaa kaksinkertaisen edun lihasten kiinteyttämiseen ja rasvan vähentämiseen. Se on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat muokata ja määritellä vartaloaan sekä vahvistaa lihaksia.

• Sopii kaikille ihotyypeille ja sävyille, eikä siitä ole raportoitu haittavaikutuksia lukuun ottamatta tilapäistä lihaskipua (kuten voisi kokea intensiivisen treenin jälkeen).

• EMSCULPT™ NEO tarjoaa tuloksia lihasten rakentamiseen ja rasvan vähentämiseen, se on myös osoittautunut kliinisissä tutkimuksissa tehokkaammaksi rasvan vähentäjäksi kuin rasvanjäädytystoimenpiteet, kuten CoolSculpting.

Huonot puolet

• Kuten muut lihasten rakentamiseen ja rasvan vähentämiseen tähtäävät hoidot, ne eivät ole tarkoitettuja painon pudotukseen.

• Nämä eivät ole kerta hoitoja: Hoitosuunnitelmaasi todennäköisesti sisältyy useita nopeasti peräkkäisiä toimenpiteitä- neljä yhden kuukauden ajanjakson aikana – optimaalisten tulosten saavuttamiseksi, ja niiden jälkeen ylläpitohoitoja.

• Optimaaliset tulokset näkyvät vasta noin kolme kuukautta viimeisen hoidon jälkeen. Uusien lihaskudosten kehittymiseen ja ylimääräisten rasvasolujen hajoamiseen menee aikaa.

Kuinka EMSCULPT ™ NEO toimii?

• Toistuva lihasten supistelu ilman lepoa kuormittaa lihaksia ja laukaisee solumuutoksia, jotka johtavat nopeaan lihaskasvuun.

• Tämä toisen sukupolven laite tuottaa jopa 24 000 lihassupistusta 30 minuutin hoitokerran aikana. Kiitos parannetun sähkömagneettisen energian, joka yhdistää nämä supistukset radiotaajuiseen lämpöön käyttäen patentoitua elektrodia, joka ei ole saatavilla muissa laitteissa. Radiotaajuisen lämmön avulla verenkierto lihaksiin paranee, mikä auttaa lisäämään lihaskuitujen määrää ja kokonaista lihasmassaa. Yhden tutkimuksen mukaan EMSCULPT™ NEO “aktivoi lihaskudoksesta peräisin olevat kantasolut samalla tavalla kuin 12 viikon vastusharjoitukset.”

• Termistä energiaa käytetään myös lämmittämään rasvakerros hieman yli 42°C:een lämpötilaan, jossa rasvasolut alkavat hajota. Vakavasti vaurioituneet rasvasolut metaboloituvat ja poistuvat elimistöstä seuraavien viikkojen aikana, mikä johtaa pysyvään rasvanpolttoon.

• Tämä lihaksen rakentamisen ja rasvan polton yhdistelmä luo vahvempia, paremmin määriteltyjä lihaksia ja hoikemman vartalon.

Hoito jatkaa vaikutustaan sen jälkeen, kun viimeinen istunto on päättynyt: Lihaksesi jatkavat kasvamista ja rasvasi vähentymistä noin kolmen kuukauden ajan viimeisen toimenpiteesi jälkeen.

Kuka sopii hyväksi ehdokkaaksi?

TIdeaalinen ehdokas on oikeastaan kuka tahansa, joka haluaa vahvistaa lihaksiaan ja ydintään, joka haluaa olla tiukempi ja polttaa rasvaa.

EMSCULPT™ NEO voi hoitaa potilaita, joiden BMI on jopa 35, mikä on korkeampi kuin useimmissa muissa ei-leikkaavissa vartalonmuokkaushoitovaihtoehdoissa.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Mitä tapahtuu EMSCULPT ™ NEO -hoidon aikana?

• Toimenpide kestää noin 30 minuuttia.

• Aluksi sinut asetellaan maate, ja applikaattorit kiinnitetään kohdistetulle hoitoalueelle.

• Jos kyseessä on ensimmäinen EMSCULPT™ NEO -hoitosi, asiantuntijamme aloittaa laitteen matalimmalla asetuksella.

• Laite alkaa lähettämään voimakasta sähkömagneettista energiaa kohdelihaksiin ja tunnet niiden voimakkaat supistukset sekä radiotaajuisen lämmön, joka saavuttaa täyden voimakkuutensa ensimmäisen neljän minuutin aikana.

• Tämä tuntemus voi olla outo – kuin olisit keskellä intensiivistä treeniä, vaikka kehosi ei todellisuudessa tee mitään – mutta se on kivuton. Itse asiassa jotkut ihmiset pitävät tuntemusta niin kummallisena, että alkavat nauramaan.

• Jokaisessa applikaattorissa on anturi, joka seuraa ihon lämpötilaa reaaliajassa palovammojen välttämiseksi, mutta hoitohenkilökuntasi tarkistaa silti säännöllisesti, että tunnet olosi mukavaksi.

• Asiantuntijamme kasvattaa vähitellen intensiteettiä niin paljon kuin pystyt sietämään, kysyen sinulta tuntemuksia. Useimmat ihmiset kliinisessä tutkimuksessa pystyivät kestämään lähes maksimaalista intensiteettiä ensimmäisen istuntonsa loppuun mennessä, mitä lääkärit suosittelevat parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Ajan myötä saatat pystyä aloittamaan toimenpiteen korkeammilla asetuksilla.

• EMSCULPT™ NEO -laite saa lihaksesi supistumaan satoja tai tuhansia kertoja vain muutamissa sekunneissa.

• Supramaksimaaliset supistukset kulkevat eri vaiheiden läpi. Osa niistä on nopeita ja kevyitä, ja osa voimakkaampia.

• Hoidon viimeisessä vaiheessa lihassupistukset ovat hitaita mutta voimakkaita, jotta kehosta poistuisi myrkyllisiä aineita ja maitohappoa, jotka vapautuvat hoidon aikana ja auttavat vähentämään lihasarkuutta. Et tarvitse toipumisaikaa hoidon jälkeen, mutta älä ylläty, jos tunnet arkuutta lihaksissasi, ikään kuin olisit treenannut rankasti. Lihasarkuus tulisi helpottua yhden tai kahden päivän kuluessa. Voit palata normaaliin arkitoimintaan, mukaan lukien välitön liikunta, vaikka saatat haluta levätä, jos lihaksesi tuntuvat väsyneiltä.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitset?

Useimmat potilaat tarvitsevat neljä 30 minuutin hoitokertaa, viikon välein, optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.Lisäkerrat alkuperäisen neljän jälkeen eivät haittaa, mutta ne eivät ehkä paranna tuloksiasi.Parhaimmat tulokset näet eläessäsi terveellistä elämäntapaa EMSCULPT™ NEO -hoitosi jälkeen (mukaan lukien säännöllinen liikunta) ja palaamalla ylläpitohoitoihin vuosittain.

Mitä tuloksia voi odottaa?

Monikeskuksellisessa tutkimuksessa, johon osallistuivat sekä tohtori Kinney että BTL:n lääketieteellinen neuvonantaja tohtori Carolyn Jacob, Chicago-lääketieteellinen kirurgi, potilaat, jotka eivät olleet alun perin tyytyväisiä pakaroidensa muotoon, raportoivat 85% parannuksen neljän EMSCULPT™ NEO -hoidon jälkeen ja totesivat, että heidän pakaransa tuntuivat kiinteämmiltä ja kohotetummilta.

Tohtori Jacobin tutkimus osoitti myös, että hoidon jälkeen potilaiden vyötärön ympärysmitta oli keskimäärin pienentynyt 3,29 senttimetriä neljän hoidon jälkeen. Kolme kuukautta myöhemmin heidän vyötärönsä oli kutistunut vielä enemmän: EMSCULPT™ NEO -potilaat olivat menettäneet yhteensä 4,37 senttimetriä.

BTL:n rahoittamissa kliinisissä tutkimuksissa osoitettiin keskimääräinen rasvan menetys 30% hoidetulla alueella, lihasmassan lisääntyminen 25% ja vyötärön ympärysmitan pieneneminen jopa 5,9 senttimetriä yhden kuukauden kuluttua hoidosta.Ne osoittivat myös 19% pienenemisen vatsalihasten erkaantumisessa, mikä on hyödyksi diastasis recti -vaivasta kärsiville.

Laihdutko EMSCULPT ™ NEO -hoidolla?

Kuten muutkin vartalonmuokkaushoidot, tämä ei ole tarkoitettu laihtumiseen.Voit odottaa näkeväsi keskimääräisen rasvanpudotuksen 30% EMSCULPT™ NEO -hoidon myötä, mutta painossasi et todennäköisesti näe muutosta, kuten osoittaa vuoden 2019 Journal of Aesthetic & Reconstructive Surgery -tutkimus.

Kuinka nopeasti tuloksia näkyy?

Suhteellisen hyvässä kunnossa olevat henkilöt saattavat alkaa huomata joitakin parannuksia muutaman päivän kuluessa ensimmäisestä hoitokerrastaan.

Suositellun neljän hoitokerran sarjan jälkeen kaikkien sopivien ehdokkaiden tulisi tuntea itsensä vahvemmiksi ja nähdä lihasten kiinteytymistä sekä rasvan vähenemistä hoidetuilla alueilla, parhaat tulokset näkyvät kolmen kuukauden kuluttua.

Lopulliset tulokset voivat ilmetä vielä pidemmän ajan kuluttua, erityisesti alueilla, joissa on enemmän rasvaa. Lihasten rakentaminen vaatii aikaa. Emme voi käydä kuntosalilla kerran ja sanoa olevamme kiinteitä ja vahvoja. Lihakset kehittyvät seuraavien kuukausien aikana. Rasvasolujen hajoaminen, apoptoosi, vie muutaman kuukauden.

Kuinka kauan EMSCULPT ™ NEO -tulokset kestävät?

Kuten muutkin ei-leikkaavat hoitovaihtoehdot, EMSCULPT™ NEO -tulokset eivät ole pysyviä: ne säilyvät niin kauan kuin ylläpidät niitä säännöllisellä liikunnalla (mukaan lukien voimaharjoittelu) ja vuosittaisilla jatkohoidoilla.

Mitkä ovat riskit ja mahdolliset sivuvaikutukset?

EMSCULPT™ NEO on osoittautunut erittäin turvalliseksi hoidoksi. Kuitenkin lääkärit suosittelevat, että hoitoa ei tehdä jos olet raskaana, sinulla on tahdistin tai muu implantoitu elektroninen laite lähellä hoitoaluetta, sinulla on sydänongelmia, kohtauksia sairashistoriassa tai muita lääketieteellisiä tiloja, jotka voisivat tehdä laitteen sähkömagneettikentästä sinulle vaarallisen.

Vältä EMSCULPT™ NEO -hoitoa, jos sinulla on mitään metallia, kuten kupari kierukka tai lonkkaimplantti, lähellä hoitoaluetta. EMSCULPT™ NEOn korkeatehoinen keskitetty sähkömagneettinen energia voi kuumentaa metallin tai irrottaa sen.

Tämän artikkelin laatimisen aikana viittasimme seuraavaan verkkosivustoon: https://www.realself.com/nonsurgical/ems
culpt#what-emsculpt-neo-is