EMSCULPT NEO - samanaikainen rasvan poisto ja lihasten rakentaminen luonnollisesti sekä ei-invasiivisesti

Emsculpt Neo PIC Female Lateral Abdomen 0427 ENUS100

Mikä on EMSCULPT NEO?

EMSCULPT NEO on ensimmäinen ja ainoa ei-invasiivinen kehonmuokkausmenetelmä, joka auttaa poistamaan rasvasoluja ja rakentamaan lihaksia samanaikaisesti, yhdellä 30 minuutin hoitokerralla (suositellaan sarjaa, jossa on 4 hoitokertaa kerran viikossa).

EMSCULPT NEO:sta ainutlaatuisen tekee sen monipuolisuus. Voimme hoitaa potilaita, joiden painoindeksi (BMI) on jopa 35. EMSCULPT NEO yhdistää kaksi energiamuotoa, synkronoidun RF:n (radiofrekvenssi) ja HIFEM:n, jotka mahdollistavat samanaikaisen rasvanpoiston ja lihasten rakentamisen.

RF lämmittää lihakset samalla tavalla kuin lämmittely ennen treeniä, ennen kuin HIFEM saa lihakset supistumaan voimakkaasti. Käsitellyn alueen lihakset supistuvat niin voimakkaasti, ettei henkilö voisi saavuttaa samaa omin voimin.

Tämä ei-kirurginen hoito voi kiristää, kiinteyttää ja vahvistaa vatsan ja pakaran suuria lihasryhmiä sekä pienempiä kehon alueita, kuten yläkäsivarsia, reisiä ja pohkeita. Tuloksena on lisääntynyt lihasmassa ja pienentynyt ympärysmitta. EMSCULPT NEO tarjoaa enemmän rasvanpoistoa ja lihaskasvua kuin mikään muu tuote, ja se tekee sen nopeammin, ei-invasiivisesti.

EMSCULPT NEO on tehokas seuraavilla alueilla: vatsa, selkä, pakarat, käsivarret ja jalat. Turvallisuus ja tehokkuus ovat taattu kliinisten tutkimusten avulla ja se on hyväksytty FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) toimesta.
Kliiniset tutkimukset osoittivat keskimäärin 30%:n rasvan vähenemisen ja 25%:n lihaskasvun.

*EMSCULPT NEO voidaan yhdistää EMSELLA:n kanssa Core to Floor -hoitoon, joka vahvistaa ja kiinteyttää koko keskivartaloa – sekä vatsan että lantionpohjan lihaksia. Tämä yhdistelmähoito lisää keskivartalon vahvuutta ja tasapainoa samalla vähentäen virtsankarkailua ja selkäkipuja.

30 rasvakudos
25 lihaskudos
Emsculpt Neo ICON 30minutes fat muscle noninvasive Wide EN100 759

Mitkä ovat EMSCULPT :n hyvät ja huonot puolet?

Hyvät puolet

• Nämä ei-kirurgiset hoidot eivät vaadi puudutusta, eikä hoidon jälkeen ole lainkaan toipumisaikaa.

• Hoito tarjoaa kaksinkertaisen edun lihasten kiinteyttämiseen ja rasvan vähentämiseen. Se on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat muokata ja määritellä vartaloaan sekä vahvistaa lihaksia.

• Sopii kaikille ihotyypeille ja sävyille, eikä siitä ole raportoitu haittavaikutuksia lukuun ottamatta tilapäistä lihaskipua (saman voisi kokea intensiivisen treenin jälkeen).

• EMSCULPT NEO tarjoaa tuloksia lihasten rakentamiseen ja rasvan vähentämiseen, se on myös osoittautunut kliinisissä tutkimuksissa tehokkaammaksi rasvan vähentäjäksi kuin rasvanjäädytystoimenpiteet, kuten CoolSculpting.

Huonot puolet

• Kuten muut lihasten rakentamiseen ja rasvan vähentämiseen tähtäävät hoidot, EMSCULPT NEO ei ole suunniteltu painonpudotukseen.

• EMSCULPT NEO-hoidot eivät ole yksittäisiä toimenpiteitä. Hoitosuunnitelmaasi sisältyy todennäköisesti useita peräkkäisiä toimenpiteitä nopealla aikataululla, kuten neljä hoitokertaa kuukauden aikana, jotta optimaaliset tulokset saavutetaan. Sen jälkeen suositellaan ylläpitohoitoja.

• Optimaaliset tulokset näkyvät vasta noin kolme kuukautta viimeisen hoidon jälkeen. Uusien lihaskudosten kehittymiseen ja ylimääräisten rasvasolujen hajoamiseen menee aikaa.

Tätä hoitoa ei suositella henkilöille, joilla on metallisia implantteja kehossaan, kuten kuparikierukka tai sydämentahdistin, niiden mahdollisten haittavaikutusten vuoksi.

Mitä eroa on EMS:llä ja EMSCULPT NEO:lla

“Suomalaiset klinikat, jotka käyttävät EMS-laitteita, väittävät sen olevan tehokkain laite rasvan polttamiseen ja lihasten vahvistamiseen. Maailmanlaajuisesti tämä hoito tunnetaan myös toisella nimellä, EMSCULPT.” Joten, ovatko EMS ja EMSCULPT sama asia? Kannattaako EMSCULPT NEO -hoitoja ostaa 3–4 kertaa kalliimmilla hinnoilla?

EMS (joka tunnetaan sekä laitteiden että itse teknologian nimenä) oli suosittu jo viime vuosisadalla ja se on yhä käytössä. EMS stimuloi lihaskudoksia suoraan ihon pinnan alla hyödyntäen sähköimpulsseja, koska sähkövirta ei tunkeudu syvälle lihaksiin. Kuntosaliharjoittelu kohdistuu kaikkiin lihaksiin, ei vain pinnallisiin, joten EMS jää jälkeen lihasmassan kasvussa.  EMS-hoito on jossain määrin verrattavissa perinteiseen lihaskuntoharjoitteluun ja soveltuu hyvin palautumiseen, kuntoutukseen ja verenkierron parantamiseen.

HIFEM-tekniikka, johon EMSCULPT perustuu, eroaa radikaalisti vanhasta EMS:stä ja sitä suojaavat lukuisat patentit. EMSCULPT luo magneettikentän, joka saavuttaa suuret hermot. Kun EMS stimuloi vain pinnallisia lihaksia, EMSCULPT tunkeutuu syvälle lihaskerroksiin. Tämä selittää sen tehokkuuden suurille lihasryhmille, kuten vatsalle ja pakaroille.

Neljän EMS-hoidon jälkeen lihasmassan kasvua ei ole juurikaan havaittavissa. Tämän saavuttamiseksi tarvitaan kymmeniä hoitoja, eikä jokaisella asiakkaalla ole kärsivällisyyttä tai rahaa siihen. EMS:n tehokkuudesta rasvan polttamisessa ei ole kliinistä näyttöä.

EMSCULPTin osalta tilanne on toinen. Kahdeksan viikkoa viimeisen hoidon jälkeen voit odottaa keskimäärin 16% lihasmassan kasvua ja 19% rasvan vähenemistä hoidetulla alueella. Nämä kliiniset tutkimukset suoritettiin vuonna 2018 nimenomaan EMSCULPTin sertifiointia varten Yhdysvaltain Elintarvike- ja Lääkeviraston toimesta.

Kuinka EMSCULPT  NEO toimii?

• Toistuva lihasten supistelu ilman lepoa kuormittaa lihaksia ja laukaisee solumuutoksia, jotka johtavat nopeaan lihaskasvuun.

• Tämä toisen sukupolven laite tuottaa jopa 24 000 lihassupistusta 30 minuutin hoitokerran aikana. Kiitos parannetun sähkömagneettisen energian, joka yhdistää nämä supistukset lämpösäteilyyn käyttäen patentoitua elektrodia, joka ei ole saatavilla muissa laitteissa. Lämpösäteilyn avulla verenkierto lihaksiin paranee, mikä auttaa lisäämään lihaskuitujen määrää ja kokonaista lihasmassaa. Tutkimusten mukaan EMSCULPT NEO “aktivoi lihaskudoksesta peräisin olevat kantasolut samalla tavalla kuin 12 viikon vastusharjoitukset.”

• Termistä energiaa käytetään myös lämmittämään rasvakerros hieman yli 42°C:een lämpötilaan, jossa rasvasolut alkavat hajota. Vakavasti vaurioituneet rasvasolut metaboloituvat ja poistuvat elimistöstä seuraavien viikkojen aikana, mikä johtaa pysyvään rasvanpolttoon.

• Tämä lihaksen rakentamisen ja rasvan polton yhdistelmä luo vahvempia, paremmin erottuvia lihaksia ja hoikemman vartalon.

Hoidon vaikutus jatkuu vielä kolme kuukautta viimeisen hoitokerran jälkeen, kun lihakset jatkavat kasvamista ja rasva vähentymistään.

Emsculpt NEO PIC Female model 6986 EN100
Emsculpt Neo PIC Unit Applicators 3 EN100

Kenelle hoito sopii?

Hoito voidaan tehdä käytännössä kenelle tahansa, joka haluaa vahvistaa lihaksiaan, keskivartaloaan ja saavuttaa kiinteämmän vartalon samalla kun polttaa rasvaa.

EMSCULPT NEO on ihanteellinen ratkaisu, sillä se sopii potilaille, joiden BMI on jopa 35, mikä on korkeampi kuin useimmissa muissa ei-invasiivisissa vartalonmuokkaushoidoissa.

Tämä hoito on turvallinen ja sopii kaikille ihotyypeille.

Tätä hoitoa ei suositella henkilöille, joilla on metallisia implantteja kehossaan, kuten kuparikierukka tai sydämentahdistin, niiden mahdollisten haittavaikutusten vuoksi.

Mitä tapahtuu EMSCULPT NEO -hoidon aikana?

• Toimenpide kestää noin 30 minuuttia.

• Sinut asetetaan makuulle, ja applikaattorit kiinnitetään hoidettavalle alueelle.

• Jos kyseessä on ensimmäinen EMSCULPT NEO -hoitosi, asiantuntijamme aloittaa laitteen matalimmalla asetuksella.

• Laite alkaa lähettämään voimakasta sähkömagneettista energiaa kohdelihaksiin ja tunnet niiden voimakkaat supistukset sekä lämpösäteilyn, joka saavuttaa täyden voimakkuutensa ensimmäisen neljän minuutin aikana.

• Tämä tuntemus voi olla outo – aivan kuin olisit keskellä intensiivistä treeniä, vaikka kehosi ei todellisuudessa tee mitään – mutta et tunne kipua. Itse asiassa jotkut ihmiset pitävät tuntemusta niin kummallisena, että alkavat nauramaan.

• Jokaisessa applikaattorissa on anturi, joka seuraa ihon lämpötilaa reaaliajassa palovammojen välttämiseksi, mutta hoitohenkilökuntasi tarkistaa silti säännöllisesti, että tunnet olosi mukavaksi.

• Asiantuntijamme kasvattaa vähitellen intensiteettiä niin paljon kuin pystyt sietämään, kysyen sinulta tuntemuksia. Useimmat ihmiset kliinisessä tutkimuksessa pystyivät kestämään lähes maksimaalista intensiteettiä ensimmäisen istuntonsa loppuun mennessä, mitä lääkärit suosittelevatkin parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Ajan myötä saatat pystyä aloittamaan toimenpiteen korkeammilla asetuksilla.

• EMSCULPT NEO -laite saa lihaksesi supistumaan satoja tai tuhansia kertoja vain muutamissa sekunneissa.

• Supramaksimaaliset supistukset kulkevat eri vaiheiden läpi. Osa niistä on nopeita ja kevyitä, ja osa voimakkaampia.

• Hoidon viimeisessä vaiheessa lihassupistukset ovat hitaita mutta voimakkaita, jotta kehosta poistuisi myrkyllisiä aineita ja maitohappoa, jotka vapautuvat hoidon aikana ja auttavat vähentämään lihasarkuutta.
Et tarvitse toipumisaikaa hoidon jälkeen, mutta älä ylläty, jos tunnet arkuutta lihaksissasi, ikään kuin olisit treenannut rankasti. Lihasarkuus tulisi helpottua yhden tai kahden päivän kuluessa. Voit palata normaaliin päivärutiiniisi, mukaan lukien välitön liikunta.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitset?

Useimmat potilaat tarvitsevat neljä 30 minuutin hoitokertaa, viikon välein, optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Lisäkerrat alkuperäisen neljän jälkeen eivät haittaa, mutta ne eivät välttämättä tuota parempia tuloksia.

Parhaimmat tulokset saavutat ylläpitämällä terveellistä elämäntapaa EMSCULPT NEO -hoidon jälkeen, mukaan lukien säännöllinen liikunta sekä palaamalla ylläpitohoitoihin vuosittain.

Emsculpt Neo PIC Female Lateral Abdomen 0656 ENUS100
Emsculpt Neo PIC Male Model Applicator Arms 21 EN100

Mitä tuloksia voi odottaa?

Monikeskuksellisessa tutkimuksessa, johon osallistuivat sekä tohtori Kinney että BTL:n lääketieteellinen neuvonantaja tohtori Carolyn Jacob, Chicago-lääketieteellinen kirurgi, potilaat, jotka eivät olleet alun perin tyytyväisiä pakaroidensa muotoon, raportoivat 85% parannuksen neljän EMSCULPT NEO -hoidon jälkeen ja totesivat, että heidän pakaransa tuntuivat kiinteämmiltä ja kohotetummilta.

Tohtori Jacobin tutkimus osoitti myös, että hoidon jälkeen potilaiden vyötärön ympärysmitta oli keskimäärin pienentynyt 3,29 senttimetriä neljän hoidon jälkeen. Kolme kuukautta myöhemmin heidän vyötärönsä oli kutistunut vielä enemmän: EMSCULPT NEO -potilailta oli lähtenyt yhteensä 4,37 senttimetriä.

BTL:n rahoittamissa kliinisissä tutkimuksissa osoitettiin keskimääräinen rasvan menetys 30% hoidetulla alueella, lihasmassan lisääntyminen 25% ja vyötärön ympärysmitan pieneneminen jopa 5,9 senttimetriä yhden kuukauden kuluttua hoidosta. Ne osoittivat myös 19% pienenemisen vatsalihasten erkaantumisessa, mikä on hyödyksi suoran vatsalihaksen erkaantumasta kärsiville.

Laihdutko EMSCULPT NEO -hoidolla?

Kuten muutkin vartalonmuokkaushoidot, EMSCULPT NEO ei ole suunniteltu laihtumiseen. Voit odottaa näkeväsi keskimääräisen rasvanpudotuksen 30% EMSCULPT NEO -hoidon myötä, mutta painossasi et todennäköisesti näe muutosta, kuten osoittaa vuoden 2019 Journal of Aesthetic & Reconstructive Surgery -tutkimus.

Kuinka nopeasti tuloksia näkyy?

Suhteellisen hyvässä kunnossa olevat henkilöt saattavat alkaa huomata joitakin parannuksia muutaman päivän kuluessa ensimmäisestä hoitokerrastaan.

Suositellun neljän hoitokerran sarjan jälkeen kaikkien sopivien ehdokkaiden tulisi tuntea itsensä vahvemmiksi ja nähdä lihasten kiinteytymistä sekä rasvan vähenemistä hoidetuilla alueilla, parhaat tulokset näkyvät kolmen kuukauden kuluttua.

Lopulliset tulokset voivat ilmetä vielä pidemmän ajan kuluttua, erityisesti alueilla, joissa on enemmän rasvaa. Lihasten rakentaminen vaatii aikaa. Emme voi käydä kuntosalilla kerran ja sanoa olevamme kiinteitä ja vahvoja. Lihakset kehittyvät seuraavien kuukausien aikana. Rasvasolujen hajoaminen, apoptoosi, vie muutaman kuukauden.

Kuinka kauan EMSCULPT NEO -tulokset kestävät?

Kuten muutkin ei-invasiiviset hoitovaihtoehdot, EMSCULPT NEO -tulokset eivät ole pysyviä: ne säilyvät niin kauan kuin ylläpidät niitä säännöllisellä liikunnalla (mukaan lukien voimaharjoittelu) ja vuosittaisilla jatkohoidoilla.

Mitkä ovat riskit ja mahdolliset sivuvaikutukset?

EMSCULPT NEO on osoittautunut erittäin turvalliseksi hoidoksi. Kuitenkin lääkärit suosittelevat, että hoitoa ei tehdä jos olet raskaana, sinulla on tahdistin tai muu implantoitu elektroninen laite lähellä hoitoaluetta, sinulla on sydänongelmia, kohtauksia sairashistoriassa tai muita lääketieteellisiä tiloja, jotka voisivat tehdä laitteen sähkömagneettikentästä sinulle vaarallisen.

Vältä EMSCULPT NEO -hoitoa, jos sinulla on mitään metallia, kuten kuparikierukka tai lonkkaimplantti, lähellä hoitoaluetta. EMSCULPT NEOn korkeatehoinen keskitetty sähkömagneettinen energia voi kuumentaa metallin tai irrottaa sen.

Tämän artikkelin laatimisen aikana viittasimme seuraavaan verkkosivustoon: https://www.realself.com/nonsurgical/ems
culpt#what-emsculpt-neo-is

Usein kysytyt kysymykset

Miksi EMSCULPT NEO on ykkönen vartalon muotoilussa? 
EMSCULPT NEO on ensimmäinen ja ainoa ei-invasiivinen menetelmä vartalon muotoiluun, joka yhdistää HIFEM - ja RF-energiat yhtäaikaiseen rasvan vähentämiseen ja lihasten rakentamiseen 30 minuutin hoidon aikana.
Sopiiko hoito minulle?
Mikäli haluat poistaa rasvaa ja kasvattaa lihaksia EMSCULPT NEO -hoito voi sopia sinulle hyvin. Kysy lisätietoja EMSCULPT NEO -tarjoajalta.
Mitä alueita voidaan hoitaa EMSCULPT NEO:lla?
EMSCULPT NEO:lla voidaan hoitaa vatsan, pakaran, jenkkakahvojen, käsivarsien, pohkeiden ja reisien alueilla.
Miltä EMSCULPT NEO-hoidon aikana tuntuu?
Koet voimakkaita lihaskouristuksia yhdessä lämmön tunteen kanssa käsitellyllä alueella, mikä on verrattavissa kuumakivihierontaan.
Mikä on EMSCULPT NEO-hoitosuunnitelma?
EMSCULPT NEO -sarjahoito koostuu yleensä neljästä 30 minuutin hoidosta, jotka ajoitetaan 5–10 päivän välein. Kysy yksityiskohtia palveluntarjoajaltasi.
Kuinka kaun kestää nähdä EMSCULPT NEO-hoidon lopullinen tulos?
Jokaisen potilaan tulokset voivat vaihdella, mutta lopulliset tulokset ovat nähtävissä 3 kuukautta viimeisen hoidon jälkeen.
Mikä on EMSCULPT NEO-hoidon palautumisaika?
Tässä hoidossa ei ole palautumisaikaa. Voit palata päivittäisiin rutiineihisi heti hoidon jälkeen.
Onko EMSCULPT NEO sopiva potilaille, joiden BMI on enintään 35?
KYLLÄ!
Mitä tapahtuu rasvalle, jonka EMSCULPT NEO-hoito poistaa? Tuleeko rasva takaisin?
Hoidon jälkeen kuolleet rasvasolut poistuvat kehosta aineenvaihdunnan kautta. Loput eliminoituvat kehosta.
Tarvitaanko ennen tai jälkeen EMSCULPT NEO-hoidon erityisiä lisäravinteita tai ruokavalio-ohjeita?
EMSCULPT NEO -hoito ei vaadi mitään ennakkovalmisteluja. Voit jatkaa normaalia elämäntyyliäsi heti hoidon jälkeen.
Menetänkö painoa EMSCULPT NEO -hoidolla?
Ei, EMSCULPT NEO -hoito ei auta painonpudotuksessa. Hoito auttaa vähentämään rasvaa ja rakentamaan lihaksia.
Onko EMSCULPT NEO kivulias?
EMSCULPT NEO -hoidot voivat tuntua voimakkailta, mutta niiden ei koskaan pitäisi olla kivuliaita.
Miten EMSCULPT NEO vertautuu rasvaimuun ja ei-invasiivisiin laitevaihtoehtoihin?
EMSCULPT NEO ei vertaudu rasvaimuun, sillä se on täysin ei-invasiivinen toimenpide. Se ei vaadi leikkausta, neuloja, nukutusta tai toipumisaikaa. Esteettisellä alalla ei ole toista laitetta, joka käsittelee sekä rasvaa että lihaksia yhdessä hoidossa.
Entä jos potilaalla on alhainen painoindeksi (BMI) ja hän on kiinnostunut vain lihasten rakentamisesta? Onko EMSCULPT NEO:lla etuja hoikemmille potilaille?
Jopa hoikemmat potilaat, jotka ovat kiinnostuneita lihasten rakentamisesta, voivat nauttia merkittävistä hyödyistä käyttäessään EMSCULPT NEO:ta. EMSCULPT NEO on osoittautunut kasvattavan lihaksiasi keskimäärin 25 prosenttia.
Mikä on tarina EMSCULPT NEO:n takana?
EMSCULPT NEO rakentaa edeltäjänsä EMSCULPT perinteen pohjalta. EMSCULPT NEO käyttää ensimmäistä kertaa patentoitua konseptia, lämpöä samanaikaisesti soveltavan radiofrekvenssin ja voimakkaan magneettikentän (HIFEM) kautta.
Kuinka EMSCULPT NEO -toimenpide suoritetaan?
EMSCULPT NEO -toimenpide on yksinkertainen ja helppo. Tämä toimenpide ei vaadi ennakkovalmistelua. Makaat samalla, kun applikaattorit asetetaan hoitoalueelle 30 minuutin ajaksi. Hoidon aikana saatat tuntea voimakasta, mutta siedettävää lämpötunnetta yhdessä lihasten supistusten kanssa. Toimenpiteen päätyttyä voit palata välittömästi päivittäisiin rutiineihisi.

MESQ on BTL Emsculpt virallinen edustaja Suomessa