Veltot käsivarret

AdobeStock 434992064

Löysät käsivarret, käsien yläosien roikkumista tapahtuu lähes kaiken ikäisillä ihmisillä. Mutta on eri asia, jos henkilö on 70 -vuotias ja hänellä on veltot käsivarret, ja aivan toinen, jos henkilö on 35 -vuotias. Alle 50 -vuotiailla veltot käsivarret liittyvät geneettiseen taipumukseen, hormonaaliseen epätasapainoon, vähentyneeseen liikuntaan ja ruokavaliohäiriöihin.

Seuraavat hoitomenetelmät auttavat tämän ongelman ratkaisuun:

shutterstock 1740051116 scaled

3D HIFU

Kuinka se toimii:

Kohdistettu ultraäänisäde lämmittää ihon alla olevaa sidekudosta, mikä johtaa tämän kerroksen supistumiseen. Tämä kerros on yhteydessä ihoon ja lihaksistoon, kuten plastiikkakirurgiassakin, ei ainoastaan iho, vaan myös lihaskerros kiristyy. Lisäksi ihonalaisen rasvakudoksen rasvakerros tuhoutuu.

Toisin kuin perinteisessä HIFU:ssa, 3D HIFU:n teho kasvaa 300 watista 800 wattiin. Tämä parantaa näkyvää tulosta. Lisäksi hyödynnetään 10 ultraäänisädettä kerrallaan, mikä lyhentää toimenpiteen kestoa ja siten hoidon aikana tuntuvaa epämukavuutta.

Tulos:
Ihon kiinteytyminen näkyy välittömästi, mutta tulos voimistuu muutamassa viikossa. Uusintahoitoa suositellaan 3-6 kuukauden kuluttua.

Suositellaan:
Terveille aikuisille.

Ei suositella:
Henkilöille joilla on infektioita ja avoimia ihovaurioita, kystistä aknea ja metalli-implantteja hoitoalueella.

Lue lisää

Emsculpt NEO PIC Female model 6820 EN100

EMSCULPT™ NEO​

Mikä on EMSCULPT™ NEO?

EMSCULPT™ NEO on ensimmäinen ja ainoa ei-invasiivinen kehonmuokkausmenetelmä, joka auttaa poistamaan rasvasoluja ja rakentamaan lihaksia yhdessä 30 minuutin hoitokerrassa (suositellaan sarjaa, jossa on 4 hoitokertaa kerran viikossa).

Parasta EMSCULPT™ NEO:ssa on sen laaja soveltuvuus, koska se voi hoitaa potilaita, joiden painoindeksi (BMI) on enintään 35. EMSCULPT™ NEO yhdistää kaksi energiamuotoa, synkronoidun RF:n (radiofrekvenssi) ja HIFEM™:n, jotka mahdollistavat samanaikaisen rasvanpoiston ja lihasten rakentamisen.

Lue lisää