THE ORIGINAL

THE ORIGINAL EMSCULPT NEO

Enemmän lihasta vähemmän rasvaa

KOKEILUHINTA 88€

Ennen ja jälkeen

Vatsa

Jenkkakahvat

Pakarat

Kädet

Jalat

Next
Prev
Next
Prev
Next
Prev
Next
Prev
Next
Prev

The ONE in body shaping

Mikä on alkuperäinen EMSCULPT NEO
ja miten se toimii?

EMSCULPT NEO on laite, joka käyttää kahta energiamuotoa samanaikaisesti: synkronoitu radiofrekvenssi (RF) rasvan vähentämiseen ja HIFEM lihasten kiinteyttämiseen. RF lämmittää lihaksia, nostattaen niiden lämpötilaa useilla asteilla. Tämä prosessi muistuttaa lihasten lämmittelyä ennen kuin HIFEM voimakkaasti stimuloi lihaksia.

Tulokset? Suurempi rasvanpoltto ja lihaskasvu kuin mitä yksikään yksittäinen kultastandardiin pohjautuva tuote voi tarjota; lyhyemmässä ajassa ja ei-invasiivisesti.

Ainoa menetelmä vartalon muotoiluun,
joka todella toimii 

Tulokset perustuvat kliinisiin EMSCULPT NEO-tutkimuksiin:

1. Jacob C, Kent D, Ibrahim O. Efficacy and Safety of Simultaneous Application of HIFEM and Synchronized Radiofrequency for Abdominal Fat Reduction and Muscle Toning: A Multicenter Magnetic Resonance Imaging Evaluation Study. Dermatol Surg. 2021;47(7):969-973. doi:10.1097/DSS.0000000000003086.
2. Samuels JB, Weiss RA, Katz B. Radiofrequency Heating and HIFEM Delivered Simultaneously: The First Sham-Controlled Randomized Trial. Plast Reconstr Surg. In press
3. Palm M, Halaas Y, Kinney B et al. MRI Multicenter Study on High-Intensity Focused Electromagnetic Procedure Simultaneously Combined with Synchronized Radiofrequency for Treatment of Lateral Thighs: Preliminary Data. Accepted at: ASDS 2021 Annual Meeting; November 19-21, 2021; Virtual Meeting.
4. Goldberg DJ. Deletion of adipocytes induced by a novel device simultaneously delivering synchronized radiofrequency and HIFEM: Human histological study. J Cosmet Dermatol. 2021;20(4):1104-1109. doi:10.1111/jocd.13970
5. DiBernardo B, Katz B, Goldberg D et al. MulitCenter MRI Study Comparing HIFEM And HIFEM plus RF On Buttocks Musculature. Presented at : GAC 2021 Annual Meeting; November 4-7, 2021.

Maailman nopeimmin kasvava esteettinen hoito: Jo 2.000.000 hoitoa on tehty, ja määrä kasvaa päivittäin!

"EMSCULPT oli minulle ihanteellinen, koska se täydensi nykyistä harjoitteluohjelmaani. Hieman yli kuukausi hoidon jälkeen näin tulokset selvästi ja huomasin eron treeneissä."

- Drew Barrymore

"EMSCULPT-hoidot ovat auttaneet minua ylläpitämään suuren osan siitä voimasta ja voimakkuudesta, jonka minulla oli ennen loukkaantumista."

- Mark McCoy, 1992 olympiakultamitalisti 

"Tuntuu siltä kuin tekisit vatsalihaksia,
mutta et todellakaan tee.” 

- Kim Kardashian

"Rakastan näitä EMSCULPT-hoitoja - oikeasti! Joten olen todella innoissani tästä."  

- Megan Fox

"Tykkäät tästä. Se on yksi parhaimmista asioista, joita olen tehnyt. Ja kuten tiedätte, olen kokeillut kaikkea. Vannon."

- Lisa Rinna

10 eri kehonaluetta, jota EMSCULPT NEO
voi hoitaa 

Muotoile vartaloasi yksilöllisesti näiden muotoiluelementtien avulla 

Iso applikaattori
Rakenna lihaksia ja polta rasvaa
EMSCULPT NEO:n suuret applikaattorit on suunniteltu käsittelemään suurempia alueita, joita ovat esimerkiksi vatsa, pakarat ja reidet. Hoito tehostaa käsitellyn alueen muotoa, kiinteyttä ja voimaa.
Edge-applikaattori
Poista rasvaa ja penennä jenkkakahvoja 
Edge-applikaattorit ovat ainutlaatuinen ratkaisu, joka yhdistää synkronoidun RF:n ja HIFEM in neljän rasvakohdan käsittelyyn vatsan molemmilla puolilla kyljissä sekä vinojen vatsalihasten muotoiluun. 
Pieni applikaattori 
Koska kaikki lihakset eivät ole samanarvoisia 
Käsivarret ovat valmentajien ja kehonrakentajien mukaan kuudennella sijalla ja pohkeet ensimmäisellä sijalla vaikeimmin rakennettavien ja kiinteytettävien lihasten joukossa.

Potilaiden arvostelut

“Olen synnyttänyt kolme lasta neljän vuoden aikana, ja vatsalihakseni olivat heikentyneet, antaen käytännössä periksi. Vatsani oli suurin huolenaiheeni kehoni suhteen, ei vain sen ulkonäön vuoksi, vaan myös sen vaikutuksesta elämänlaatuuni erkauman ja pullistuman takia. En halunnut turvautua leikkaukseen, koska imetän edelleen ja haluaisin lisää lapsia tulevaisuudessa. Vaikka EMSculpt-hoito on kallis, tarvitsin apua vatsalihasteni kunnostamiseen, jotta voisin suorittaa harjoituksia oikein, nousta sängystä vaivattomammin ja suorittaa päivittäisiä tehtäviä. Olen 100% tyytyväinen tuloksiin. Kävin hoidoissa 4-5 päivän välein ja aion vielä jatkaa kahdella ylläpitohoidolla. Tietenkään et voi saada leikkaushoitojen tuloksia ilman leikkausta, mutta tein tämän parantaakseni elämänlaatuani. Olen erittäin tyytyväinen, ja jos lähdet hoitoon oikealla asenteella, et voi olla tyytymätön, sillä se todella toimii.”

– Powerful9641

“Olin jatkuvasti lukenut, että kaikki suositut hoidot, joita näemme Instagramissa, on suunnattu niille, jotka ovat lähellä ihannepainoaan. No, PCOS:n ja kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksi en kuulunut tuohon kategoriaan. Olin tutkinut Emsculptia ja lukenut, että se toimii monenlaisille vartalotyypeille, mukaan lukien kurvikkaammat naiset. Lähestyin 40-vuotispäivääni, joten päätin hemmotella itseäni! Pääsin nopeasti aloittamaan hoidot. Hoito ei ole lainkaan kivulias. Välillä lihaksissa saattaa tuntua pientä nykimistä, mutta se ei ole epämukavaa. Huomasin todellakin eron katsellessani ennen ja jälkeen -kuvia. Parhaillaan säästän voidakseni tehdä hoitosarjan vatsalihaksilleni! Aion myös tehdä säännöllisiä ylläpitohoitoja pakaroille aina 4-6 kuukauden välein.”

– Gina123456

Minulle suositeltiin Emsculpt-laitetta ystävältäni, joka toimii kliinisenä kouluttajana. Kosmetologina, jolla on tietoa kehonmuokkausmenetelmistä, olin innoissani saadessani kokea HIFEM-teknologian ja nähdä tulokset omakohtaisesti. On sanottava, että olin täysin vaikuttunut! Suoritettuani sarjan vatsan ja pakaroiden hoitoja olin menettänyt yhteensä 4,5 kiloa, enkä ole vieläkään saanut tuota painoa takaisin (6 kuukautta hoidon jälkeen). Vatsalihakseni ovat selkeämmät ja pakarani paljon kiinteämmät. Täytyy myöntää olevani koukussa tähän teknologiaan ja jatkan ylläpitohoitoja pysyäkseni kiinteänä. Olen jo suositellut useita potilaitani kokeilemaan Emsculpt Neo -laitetta, joka tarjoaa lisäetuna radiotaajuuden joka tarjoaa lisäetuna radiotaajuuden lisäämään rasvan polttoa! Tähän mennessä kaikki ovat saaneet mitattavissa olevia tuloksia ja ovat tyytyväisiä sijoitukseensa. Teknologia todella mullistaa pelin! Täysin sen arvoista 100%.

– Dawn20664

EMSCULPT NEO Hyväksymistodistukset:

EMSCULPT NEO on CE-hyväksytty. 

  • Lihavuuden hoitoon rasvan vähentämisen kautta neuromuskulaarisella stimulaatiolla, radiofrekvenssillä aiheutetulla lipolyysillä ja verenkierron lisäämisellä

EMSCULPT NEO on FDA-hyväksytty.

  • Vatsan ja reisien ei-invasiiviseen lipolyysiin
  • Vatsan ja reisien ympärysmitan pienenemiseen
  • Vatsalihasten vahvistamiseen ja kiinteämmän vatsan kehittämiseen
  • Pakaroiden, reisien ja pohkeiden vahvistamiseen, muotoiluun ja kiinteyttämiseen
  • Käsivarsien lihasten vahvistamiseen ja kiinteykseen

MESQ on Suomen ainoa virallinen EMSCULPT NEO-tarjoaja