Akne arvet

AdobeStock 53210370

Akne on krooninen tulehdustila ihossa, joka on yleisintä nuorilla. Joskus, kun akne on lähtenyt, pienet arvet, epätasainen iho tai lisääntynyt pigmentti jää jäljelle parantuneisiin akne kohtiin.

Seuraavat hoitomenetelmät auttavat tämän ongelman ratkaisuun:

shutterstock 1870381837 1 scaled

RF MIKRONEULAUS

Kuinka se toimii:

Eri syvyyksille asetettujen mikroneulojen välissä kulkee radioaaltoja, jota lämmittävät kudoksia hellävaraisesti ja stimuloivat kollageenin tuotantoa. Koska ihon pinta ei kuumene, ei pigmentti vahingoitu lainkaan.

Tulos:
Toimenpiteen jälkeen esiintyy punoitusta, joka häviää muutaman tunnin kuluessa. Yleensä suurentuneet ihohuokoset alkavat pienentyä 2 viikon kuluttua. Menettely on suositeltavaa toistaa kuukauden kuluttua. Hoitokertojen määrä riippuu ihosi kunnosta.

Suositellaan:
Sopii kaiken ikäisille aikuisille.

Ei suositella:
Henkilö jolla on infektioita ja avoimia ihovaurioita hoitoalueella.

Lue lisää

shutterstock 1488890021 scaled

PRP (PLASMAHOITO)

Kuinka se toimii:

Toimenpiteeseen kuuluu potilaan oman veriplasman injektoiminen verihiutaleilla rikastettuna. Verihiutaleet sisältävät monia kasvutekijöitä, jotka stimuloivat ihon uudistumista, mikä nuorentaa sitä ja lisää sen elastisuutta. Esteettisessä lääketieteessä tehdään yleensä useita plasmainjektioita ihoon.

Klinikkamme käyttää erityistä mesopistoolia, joka vähentää merkittävästi kipua ja mustelmien riskiä mikroinjektioiden suuren nopeuden vuoksi.

Tulos:
Kasvojen iho kiinteytyy normaalisti toisen toimenpiteen jälkeen. Jotta vaikutus kestäisi pidempään, suositellaan vähintään 4 toimenpidettä 3-4 viikon välein. Ylläpitohoito suoritetaan kuuden kuukauden välein.

Suositellaan:
Sopii kaiken ikäisille aikuisille.

Ei suositella:
Henkilöille joilla on tulehdustiloja toimenpidealueella, huonot verenhyytymistekijät, autoimmuunisairauksia.

Lue lisää