Nasolabiaalijuonteet

AdobeStock 400316259 copy2

Nasolaabijuonteet johtuvat ilmeistä, ne sijaitsevat nenän takaosan sivuilla ja jatkuvat suupieliin asti. Niiden syvyys vaihtelee riippuen kallon, leuan ja poskien luiden anatomisesta rakenteesta, lihasten voimakkuudesta, ihon rakenteesta sekä perintötekijöistä.

Seuraavat hoitomenetelmät auttavat tämän ongelman ratkaisuun:

MAX

HIFU 5D V MAX LOW PAIN

Kuinka se toimii:

Kohdistettu ultraäänisäde lämmittää ihon alla olevaa sidekudosta, mikä johtaa tämän kerroksen supistumiseen. Tämä kerros on yhteydessä ihoon ja lihaksiin kuten plastiikkakirurgiassa. Ei pelkästään iho vaan myös lihaskerros kiristyy.

HIFU 5D V MAX LOW PAIN käyttää samaa energiatehoa kuin legendaarinen ULTERNA, mutta lähettää tämän energian toistuvina lyhyinä pulsseina, mikä on kivuttomampaa.

Tulos:
Kasvojen ihon kiristyminen on näkyvissä heti toimenpiteen jälkeen, mutta lopullinen tulos saavutetaan kahden viikon kuluttua. Tarvittaessa, toimenpiteen voi tehdä, joka kolme kuukauta. Jos ihmisellä on ylimääräisiä rasvakertymiä kaulalla, Hifu 5D V MAX LOW PAIN vähentää myös sen määrää.

Suositellaan:
Yli 25-vuotiaat ja alle 65-vuotiaat.

Ei suositella:
Ihmiset joilla on infektioita ja avoimia ihovaurioita, kystistä aknea ja metalli-implantteja hoitoalueella.

Lue lisää

shutterstock 1870381837 1 scaled

RF MIKRONEULAUS

Kuinka se toimii:

Eri syvyyksille asetettujen mikroneulojen välissä kulkee radioaaltoja, jota lämmittävät kudoksia hellävaraisesti ja stimuloivat kollageenin tuotantoa. Koska ihon pinta ei kuumene, ei pigmentti vahingoitu lainkaan.

Tulos:
Toimenpiteen jälkeen esiintyy punoitusta, joka häviää muutaman tunnin kuluessa. Yleensä suurentuneet ihohuokoset alkavat pienentyä 2 viikon kuluttua. Menettely on suositeltavaa toistaa kuukauden kuluttua. Hoitokertojen määrä riippuu ihosi kunnosta.

Suositellaan:
Sopii kaiken ikäisille aikuisille.

Ei suositella:
Henkilö jolla on infektioita ja avoimia ihovaurioita hoitoalueella.

Lue lisää

shutterstock 2245304685 scaled

TÄYTEAINEET (HYALURONIHAPPO)

Kuinka se toimii:

Täyteaineet (hyaluronihappo) on yhteen kietoituneita sidoksia. Tämän sidoksen ansiosta täyteaineet eli hyaluronihappo säilyttää rakenteensa useista kuukausista useisiin vuosiin, kun ne injektoidaan pehmytkudoksiin. Hyaluronihappoa on aina ihmisen ihossa, mutta mitä ikääntyvämpi henkilö, sitä vähemmän tätä ainetta on elimistössä. Siksi sitä käytetään laajasti ihon nuorentamiseen. Hyaluronihappo itsessään täyttää ryppyjä, ihon epätasaisuuksia, antaa volyymia kasvoille ja sitoo itseensä vettä, mikä parantaa ihon laatua. TÄYTEAINEILLA (Hyaluronihappo) on eri tiheys ja elastisuus. Asiantuntijan pitää valita mitä täyteainetta tulisi käyttää tiettyyn tarkoitukseen. Klinikallamme käytetään tunnettujen valmistajien täyteaineita: FillMed (Art Filler), Croma Pharma ( Saypha), Allergan (Juvederm). Nämä ovat geelivalmisteita, jotka ovat valmistettu ei eläinperäisestä hyaluronihaposta. Toimenpidealueesta ja halutusta tuloksesta riippuen, aine voidaan injektoida neulalla tai kanyylilla.

Tulos:
Rypyt tasoittuvat välittömästi, mutta täyteainehoidon (hyaluronihappo) lopputulos näkyy noin 2 viikon kuluttua injektiosta kun se on kerännyt itseensä kosteutta ja mahdolliset mustelmat ja turvotus ovat poistuneet.

Suositellaan:
Kaikille aikuisille, riippuen esteettisestä ongelmasta johon ratkaisua haetaan.

Ei suositella:
Ihmisille joilla on akuutteja tulehdustiloja, huonot verenhyytymistekijät tai autoimmuunisairauksia.

Lue lisää

Emface PIC A009 C004 ENUS100 1536x908 1

EMFACE™

Mikä on EMFACE™?

EMFACE™ on ensimmäinen hoito, joka vaikuttaa kasvojesi rakenteeseen sisältä päin – luonnollisesti ilman neuloja. EMFACE™-hoito on ensimmäinen menetelmä, joka hoitaa sekä kasvojen ihoa että lihaskudosta samanaikaisesti, käyttäen patentoitua yhdistelmää Synchronized RF (Radio Frequency) -radiotaajuushoidosta ja HIFES™ (High-Intensity Focused Electromagnetic Stimulation) -kasvolihasten stimulaatiosta. Synchronized RF lämmittää dermistä stimuloidakseen kollageenin ja elastiinin tuotantoa, kun taas HIFES™ supistaa kasvolihaksia valikoivasti. Tämä johtaa ryppyjen ja hienojen juonteiden entistä tehokkaampaan vähenemiseen sekä kokonaisvaltaiseen kasvojen kohotukseen.

EMFACE™:n tehokkuus ja turvallisuus on varmistettu kliinisillä tutkimuksilla ja se on hyväksytty Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n toimesta. Kliiniset tutkimukset osoittivat keskimäärin 37 %:n ryppyjen vähenemisen, 30 %:n lihaskasvun sekä 23 %:n lisääntyneen kohotuksen. EMFACE™ palauttaa vahvan ja terveen perustan myös pinnalliseen lihaskalvoon (SMAS), mahdollistaen kasvojen muotoilun muiden menetelmien avulla, jos niin halutaan. Parasta kaikesta on, että EMFACE™ hoitaa koko kasvot vain 20 minuutissa (suositellaan sarjaa, jossa on 4 hoitokertaa kerran viikossa).

Lue lisää