Selkärasva (rasvapoimut)

shutterstock 2034573314

Selän poimut ovat esteettinen haitta, joka esiintyy usein ylipainoisilla ihmisillä. Fyysisen aktiivisuuden lisääminen, ravitsemuksen tasapainoittaminen auttavat pääsemään eroon näistä taitoksista, mutta laitehoidot auttavat pääsemään näistä ongelmista eroon monta kertaa nopeammin kuin oikea elämäntapa.

Seuraavat hoitomenetelmät auttavat tämän ongelman ratkaisuun:

hifu

HIFU LIPOLYYSI

Kuinka se toimii:

Teknologia perustuu rasvasolujen tuhoamiseen kohdistamalla ultraäänisäteilyä vahingoittamatta ihoa ja viereisiä kudoksia. Kohdistetut ultraäänisäteet lämmittävät ihon alla olevia rasvaalueita, mikä johtaa rasvasolujen tuhoutumiseen. Sen jälkeen makrofagit imevät tuhoutuneita soluja ja poistavat ne toimenpide alueelta.

Tulos:
Tulos on näkyvissä 4-8 viikon kuluessa, koska rasvasolut poistuvat hitaasti hoitoalueelta.

Suositellaan:
HIFU LIPOLYYSI on suunniteltu terveille miehille ja naislle, joiden BMI on alle 30.

Ei suositella:
Henkilöille, joiden BMI on yli 30. Ei suositella henkilöille, joilla on ihovaurioita tai tulehduksia hoitoalueella.

Lue lisää

cryo original

KRYOLIPOLYYSI

Kuinka se toimii:

Perustuu rasvasolujen tuhoutumiseen kylmällä, vahingoittamatta tärkeitä kudoksia. Ruokavalioilla rasvasolut eivät vähene, vain niiden koko pienenee. KRYOLIPOLYYSI tuhoaa soluja. Niiden fragmentit imeytyvät makrofagiin, jotka poistavat tuhoutuneet rasvasolut vaurioituneelta alueelta.

Tulos:
Terveille, yli 25-vuotiaille ihmisille, joiden BMI on alle 31 ja joilla on paikallisia rasvakertymiä 2,5-6 cm paksuudeltaan, jotka kestävät intensiivisimmänkin harjoituksen, ruokavalion ja hieronnan.

Suositellaan:
Yli 25-vuotiaat ja alle 65-vuotiaat.

Ei suositella:
Raskaana oleville naisille, potilaille, joilla on onkologisia, autoimmuunisairauksia, vakavia munuais- ja maksasairauksia. Ihmisille, joilla on heikentynyt kylmävaste.

Lue lisää