Selluliitti

AdobeStock 416278144

Teknologia perustuu rasvasolujen tuhoamiseen kohdistamalla 576 ultraäänisäteilyä vahingoittamatta ihoa ja viereisiä kudoksia. Kohdistetut ultraäänisäteet lämmittävät ihon alla olevia rasvaalueita, mikä johtaa rasvasolujen tuhoutumiseen. Sen jälkeen makrofagit imevät tuhoutuneita soluja ja poistavat ne toimenpide alueelta, jolloin kolesteroli ei nouse veressä.

Seuraavat hoitomenetelmät auttavat tämän ongelman ratkaisuun:

hifu

HIFU LIPOLYYSI

Kuinka se toimii:

Teknologia perustuu rasvasolujen tuhoamiseen kohdistamalla ultraäänisäteilyä vahingoittamatta ihoa ja viereisiä kudoksia. Kohdistetut ultraäänisäteet lämmittävät ihon alla olevia rasvaalueita, mikä johtaa rasvasolujen tuhoutumiseen. Sen jälkeen makrofagit imevät tuhoutuneita soluja ja poistavat ne toimenpide alueelta.

Tulos:
Tulos on näkyvissä 4-8 viikon kuluessa, koska rasvasolut poistuvat hitaasti hoitoalueelta.

Suositellaan:
HIFU LIPOLYYSI on suunniteltu terveille miehille ja naislle, joiden BMI on alle 30.

Ei suositella:
Henkilöille, joiden BMI on yli 30. Ei suositella henkilöille, joilla on ihovaurioita tai tulehduksia hoitoalueella.

Lue lisää

Emsculpt Neo PIC Female Lateral Abdomen 0427 ENUS100 1536x834 1

EMSCULPT™ NEO​

Mikä on EMSCULPT™ NEO?

EMSCULPT™ NEO on ensimmäinen ja ainoa ei-invasiivinen kehonmuokkausmenetelmä, joka auttaa poistamaan rasvasoluja ja rakentamaan lihaksia yhdessä 30 minuutin hoitokerrassa (suositellaan sarjaa, jossa on 4 hoitokertaa kerran viikossa).

Parasta EMSCULPT™ NEO:ssa on sen laaja soveltuvuus, koska se voi hoitaa potilaita, joiden painoindeksi (BMI) on enintään 35. EMSCULPT™ NEO yhdistää kaksi energiamuotoa, synkronoidun RF:n (radiofrekvenssi) ja HIFEM™:n, jotka mahdollistavat samanaikaisen rasvanpoiston ja lihasten rakentamisen.

Lue lisää