Tummat silmänaluset ja silmäpussit

AdobeStock 496156019

Tummat silmänaluset ja silmäpussit saavat sinut näyttämään väsyneeltä ja vanhemmalta. Tummat silmänaluset voivat olla verisuonia, jotka kuultavat ihon alta. Näitä ongelmia voi peittää ehostuksella, mutta ne silti saattavat aiheuttaa varjostumia, mikä saa näyttämään epäterveeltä. Ennen esteettisiä toimenpiteitä sinun kannattaa konsultoida lääkäriä, jotta tiedät mistä tämä aiheutuu. Pienet silmäpussit voidaan poistaa injektiotekniikalla, mutta huomattavammat saattavat vaatia leikkaustoimenpiteen.

Seuraavat hoitomenetelmät auttavat tämän ongelman ratkaisuun:

shutterstock 2245304685 scaled

TÄYTEAINEET (HYALURONIHAPPO)

Kuinka se toimii:

Täyteaineet (hyaluronihappo) on yhteen kietoituneita sidoksia. Tämän sidoksen ansiosta täyteaineet eli hyaluronihappo säilyttää rakenteensa useista kuukausista useisiin vuosiin, kun ne injektoidaan pehmytkudoksiin. Hyaluronihappoa on aina ihmisen ihossa, mutta mitä ikääntyvämpi henkilö, sitä vähemmän tätä ainetta on elimistössä. Siksi sitä käytetään laajasti ihon nuorentamiseen. Hyaluronihappo itsessään täyttää ryppyjä, ihon epätasaisuuksia, antaa volyymia kasvoille ja sitoo itseensä vettä, mikä parantaa ihon laatua. TÄYTEAINEILLA (Hyaluronihappo) on eri tiheys ja elastisuus. Asiantuntijan pitää valita mitä täyteainetta tulisi käyttää tiettyyn tarkoitukseen. Klinikallamme käytetään tunnettujen valmistajien täyteaineita: FillMed (Art Filler), Croma Pharma ( Saypha), Allergan (Juvederm). Nämä ovat geelivalmisteita, jotka ovat valmistettu ei eläinperäisestä hyaluronihaposta. Toimenpidealueesta ja halutusta tuloksesta riippuen, aine voidaan injektoida neulalla tai kanyylilla.

Tulos:
Rypyt tasoittuvat välittömästi, mutta täyteainehoidon (hyaluronihappo) lopputulos näkyy noin 2 viikon kuluttua injektiosta kun se on kerännyt itseensä kosteutta ja mahdolliset mustelmat ja turvotus ovat poistuneet.

Suositellaan:
Kaikille aikuisille, riippuen esteettisestä ongelmasta johon ratkaisua haetaan.

Ei suositella:
Ihmisille joilla on akuutteja tulehdustiloja, huonot verenhyytymistekijät tai autoimmuunisairauksia.

Lue lisää

shutterstock 1488890021 scaled

PRP (PLASMAHOITO)

Kuinka se toimii:

Toimenpiteeseen kuuluu potilaan oman veriplasman injektoiminen verihiutaleilla rikastettuna. Verihiutaleet sisältävät monia kasvutekijöitä, jotka stimuloivat ihon uudistumista, mikä nuorentaa sitä ja lisää sen elastisuutta. Esteettisessä lääketieteessä tehdään yleensä useita plasmainjektioita ihoon.

Klinikkamme käyttää erityistä mesopistoolia, joka vähentää merkittävästi kipua ja mustelmien riskiä mikroinjektioiden suuren nopeuden vuoksi.

Tulos:
Kasvojen iho kiinteytyy normaalisti toisen toimenpiteen jälkeen. Jotta vaikutus kestäisi pidempään, suositellaan vähintään 4 toimenpidettä 3-4 viikon välein. Ylläpitohoito suoritetaan kuuden kuukauden välein.

Suositellaan:
Sopii kaiken ikäisille aikuisille.

Ei suositella:
Henkilöille joilla on tulehdustiloja toimenpidealueella, huonot verenhyytymistekijät, autoimmuunisairauksia.

Lue lisää